«Η κυβέρνηση πηγαίνει στα τυφλά και αυτοσχεδιάζει»

«Δεν έχουν ούτε βασικό ούτε εναλλακτικό σχέδιο» λέει το ΠΑΣΟΚ σχετικά με το EuroWorking Group


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:08
01/04/2015
«Η κυβέρνηση πηγαίνει στα τυφλά και αυτοσχεδιάζει»
3
loading

«Η συμμετοχή του κ. Βαρουφάκη στο σημερινό EWG, δηλαδή στο επίπεδο των υπηρεσιακών εκπροσώπων των υπουργών Οικονομικών και η υποβολή νέας - της τρίτης επισήμως - λίστας μέτρων, δείχνει ότι η κυβέρνηση πηγαίνει στα τυφλά, αυτοσχεδιάζει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, χωρίς ούτε βασικό ούτε εναλλακτικό σχέδιο». Αυτό σχολίασε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο EuroWorking Group, προσθέτοντας ότι «περιμένουμε και πάλι με αγωνία την τρόικα/ Brussels Group να ολοκληρώσει την αξιολόγηση» και «το EWG να ανοίξει το δρόμο για τη σύγκληση του Eurogroup προκειμένου να δοθεί μια μικρή ενδιάμεση χρηματοδότηση και στο μεταξύ η ελληνική οικονομία τρώει τις σάρκες της περιμένοντας από εβδομάδα σε εβδομάδα και σε λίγο θα παρακαλάει για μνημόνιο 3».

Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει τον κ. Βαρουφάκη αναφέροντας ότι «μέσα σε όλα αυτά, ξεπερνώντας και τον εαυτό του, μας ενημερώνει ότι η απόφαση του Eurogroup της 20.2 δεν ήταν δημιουργικά ασαφής, αλλά άτεγκτα σαφής ως προς την αφαίρεση των 11 δισ. του ΤΧΣ», συμπληρώνοντας ότι ωστόσο «ξεχνά ότι αυτός συνέπραξε στη λήψη της απόφασης της 20.2 και αυτός υπέγραψε χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση την παράταση της κύριας σύμβασης χρηματοοικονομικής διευκόλυνσης με την οποία απέκτησε νομική υπόσταση η επιστροφή των 11 δισ.». «Θα τα δούμε αυτά στην εξεταστική επιτροπή» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Sotiris

  ενώ εσείς πηγαίνατε με ορθάνοιχτα τα μάτια ! ! ! !
  Αφού λοιπόν είχατε και έχετε ορθάνοιχτα μάτια, μήπως έχετε πάρει χαμπάρι ότι σας έρχετε η Δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα και τις ηθελημένες σας παραλήψεις, και αυτό σας κάνει παράφρονες ?

 2. avatar Ειδικός σε τέτοια θέματα …

  Ποια κυβέρνησή,αυτοί εδώ έχουν περάσει 2 μήνες + και ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι ειναι πλέον κυβέρνηση και οχι αντιπολίτευση ....
  Όπως λέει και ο λαός,έξω απο το χορό πολλά τραγούδια ....

 3. avatar Stanislav Staniskyj

  Ενώ το πασοκ ήταν της γραμμής ΑΒL=Αρτζι Μπούρτζι και Λουλάς

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει