Ως «εξαιρετικά καλό νέο» χαρακτηρίζει ο πρώην πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Τζον Κίτμερ, την αμυντική συμφωνία που υπέγραψε χθες στο Λονδίνο ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας, Νίκος Δένδιας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο Twitter: ««Εξαιρετικά καλά νέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελλάδα υπέγραψαν διμερές συμφωνίες για την τρέχουσα και μελλοντική συνεργασία Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου».

Μάλιστα ο κ. Κίτμερ σχολίασε και την διάλεξη του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στο βρετανικό think tank Royal United Service Institute, χαρακτηρίζοντάς την συναρπαστική.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Συναρπαστική διάλεξη στο Royal United Service Institute, από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, νωρίτερα σήμερα (σ.σ. χθες) για τα κύρια σημεία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ευρώπη και ευρύτερα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.