Εξηγήσεις και απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση της 18χρονης από την Ηλιούπολη ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε-65 στην Ολομέλεια.

Ο Χρ. Σπίρτζης ανέφερε πως «η κυβέρνηση θα πρέπει μετά από τρεις ημέρες που η υπόθεση είναι στην επικαιρότητα, να δώσει απαντήσεις γιατί δεν έχει δοθεί το όνομα και η φωτογραφία του αστυνομικού που εμπλέκεται». Επίσης, είπε «η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει για το πότε ο αστυνομικός αυτός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διότι η καταγγελία που εμείς έχουμε είναι ότι υπήρχε φύλλο πορείας 26 Μαρτίου του 2021, άρα πότε μπήκε σε διαθεσιμότητα όπως λέει η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ; Και δεύτερο ερώτημα είναι εάν είναι μέλος της ΝΔ».

«Αυτά», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «τα ρωτάμε διότι οφείλει και η ΕΛΑΣ και η ΝΔ και η κυβέρνηση να μας πει για τις ολιγωρίες που υπάρχουν στη δημοσιότητα για την συγκεκριμένη υπόθεση και να απαντήσουν συγκεκριμένα στις καταγγελίες που έχουν γίνει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.