Μεθαύριο Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 ξεκινούν οι εργασίες της ΚΕ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, οι οποίες θα είναι διαδικτυακές υπό το φόρο διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού.

Συνολικά, εκατόν εξήντα πέντε έφηβοι από τα λύκεια όλης της Ελλάδας καθώς και από τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού θα συνεδριάσουν σε ομάδες και σε ολομέλεια, θα συζητήσουν με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του προγράμματος, με ειδικούς επιστήμονες και με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου στο πλαίσιο της κεντρικής θεματικής του φετινού προγράμματος, «Το Περιβάλλον μου, ο Τόπος μου, ο Κόσμος μου».

Οι εργασίες της Συνόδου θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 με τη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων που θα διεξαχθεί επίσης διαδικτυακά στην Αίθουσα Γερουσίας και στην οποία θα προεδρεύσει με παρουσία και όχι εξ αποστάσεως, ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Τασούλας.

Μετά το τέλος της Συνόδου οι έφηβοι θα παρακολουθήσουν διαδικτυακή συναυλία, που θα δοθεί από μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Γυμνασίου Αλίμου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.