Έντονη κριτική στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση άσκησε ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Δημήτρης Κουτσούμπας που βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση με το μπλοκ του ΠΑΜΕ. «Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο είναι καταδικασμένο στην συνείδηση των εργαζομένων» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τον τελικό λόγο πλέον «τον έχουν οι εργάτες και οι εργάτριες, οι νέοι και οι νέες, που αν καταλάβουν και συνειδητοποιήσουν τη δύναμη τους, μπορούν να το αχρηστεύσουν, μπορούν να το στείλουν εκεί που ανήκει, στα σκουπίδια».

Η ακριβής δήλωση του κ. Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής: «Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο αυτό είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των εργαζομένων. Τον τελικό λόγο πλέον έχουν οι εργάτες και οι εργάτριες, οι νέοι και οι νέες, που αν καταλάβουν και συνειδητοποιήσουν τη δύναμη τους, μπορούν να το αχρηστεύσουν, μπορούν να το στείλουν εκεί που ανήκει, στα σκουπίδια. Για να μη ζήσουν μια ζωή σκλάβου τον 21ο αιώνα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.