Την ερχόμενη Δευτέρα 24 του μηνός αναμένεται να συνεχιστεί η κατάθεση του μεγαλοεργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και από τώρα οι γνωρίζοντες είναι βέβαιοι ότι θα προκληθεί ένταση καθώς θα είναι η σειρά της εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεοδώρας Τζάκρη να απευθύνει ερωτήσεις στον μάρτυρα – «κλειδί» της υπόθεσης.

Ήδη υπάρχει σωρεία ανακοινώσεων από την Κουμουνδούρου για τα όσα έχει πει ο κ. Καλογρίτσας όλες αυτές τις ημέρες, με την κ. Τζάκρη να τον χαρακτηρίζει ευθέως ψευδομάρτυρα οπότε θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα ασκήσει η βουλευτής το ανακριτικό της έργο τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Η συνάντηση και η μικρή στιχομυθία στους διαδρόμους της Βουλής

Οι δυο τους είχαν χθες μάλιστα και μια μικρή στιχομυθία όταν συναντήθηκαν τυχαία στους διαδρόμους της Βουλής. «Σας βλέπουμε καλά στην υγεία σας, χαιρόμαστε πολύ» φέρεται να του είπε η βουλευτής, καθώς ο κ. Καλογρίτσας τις προηγούμενες ημέρες αισθανόταν αδιαθεσία και του είχε ανέβει το ζάχαρο. Εκείνος της απάντησε με νόημα πως «δεν νομίζω ότι θα χαίρεστε για πολύ», εννοώντας πως όσα θα πει στην κατάθεσή του, δεν θα ικανοποιούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.