«Ίσως και να κρίνεται άστοχη» η παρέμβαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα ανατεθούν τα self tests στην εταιρεία Siemens δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 προσθέτοντας ωστόσο αμέσως μετά, πως: «Κρίνεται αν ήταν εύστοχη ή όχι ΟΚ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Ζαχαριάδης επιχείρησε επίσης να βάλει τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το Σαββατοκύριακο μετά από ανάρτησή του στο Twitter, μέσω της οποίας καυτηρίαζε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επανέναρξη το ράλι Ακρόπολις παρομοιάζοντάς τον σαν τον Μίστερ Μπιν. Όπως είπε, δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πως ο ίδιος έκανε έναν παραλληλισμό με τον γνωστό και πετυχημένο κωμικό,  καθώς και εκείνος (σ.σ. ο Μίστερ Μπίν) ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα. Υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ποτέ δεν έχει μιλήσει υβριστικά σε κανέναν πολιτικό αντίπαλο. «Προφανώς και δεν θεωρώ κανέναν πρωθυπουργό των Ελλήνων ηλίθιο, δεν θεωρώ ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη» ήταν τα λόγια του.

Κατά τον ίδιο, η όξυνση αυτής της παρεξήγησης, οφείλεται στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα social media, προσπαθώντας να γίνει αρεστός στο Μαξίμου. «Αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο» υπογράμμισε.