Καταγγελία Ντινόπουλου για 1.322 υπαλλήλους στο δήμο Φυλής

«Πρέπει να ενδιαφερόμαστε πρώτα για τους δημότες και μετά για τους δημοτικούς υπάλληλους»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:48
28/08/2014
Καταγγελία Ντινόπουλου για 1.322 υπαλλήλους στο δήμο Φυλής
3
loading

Στη μισθοδοσία των υπεράριθμων δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Φυλής, και όχι στις υποδομές του δήμου πηγαίνουν τα 40 εκατ. ευρώ ετησίως (πάνω από 300 εκατ. ευρώ από το 2007) που επιβαρύνονται οι Αθηναίοι μέσω των δημοτικών τελών ως ανταποδοτικά οφέλη για τον ΧΥΤΑ, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο.

Όπως δήλωσε στον Σκάι ο κ. Ντινόπουλος, ο δήμος Φυλής διαθέτει σήμερα, βάσει πρόσφατου σχετικού εγγράφου το οποίο επικαλέστηκε, υπερτετραπλάσιους δημοτικούς υπαλλήλους (1.322) συγκριτικά με το δήμο Χαϊδαρίου με ανάλογο πληθυσμό (309).

«Πρέπει να ενδιαφερόμαστε πρώτα για τους δημότες και μετά για τους δημοτικούς υπάλληλους», παρατήρησε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Οι δήθεν απολύσεις δεν μπορούν να λειτουργούν ως άλλοθι για να μην προχωρήσουν οι αξιολογήσεις», πρόσθεσε, στέλνοντας σχετικό μήνυμα στους τοπικούς άρχοντες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Χρήστος

  Ένας νόμος του μνημονίου που πέρασε αθόρυβα, ήταν πως ο προϋπολογισμός των Δήμων πρέπει να είναι πλεονασματικός, αλλιώς το Δημοτικό Συμβούλιο καθαιρείται (;).
  Τώρα αρχίζει να φαίνεται η σημασία του.

  1. avatar Χρήστος

   Ψάχνοντάς το λίγο περισσότερο, είναι τρία δις το συνολικό χρέος των Δήμων προς τις τράπεζες και τους προμηθευτές, με πρώτη πεντάδα Τήλου, Φυλής, Αμαρουσίου, Περάματος και Αχαρνών.
   Ψάξτε το με :Η λίστα με τα χρέη των Δήμων

 2. avatar Aeratos

  Αν στο κεντρικό κράτος έχουνε γίνει πάρτυ ατασθαλειών, στους δήμους έχουνε γίνει όργια!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει