«Η υποψηφιότητα Κακλαμάνη φταίει που μείναμε έξω από το δεύτερο γύρο», τόνισε σήμερα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που έβαλε υποψηφιότητα για το δήμο Αθηναίων αλλά δεν κατάφερε να μπει ούτε και στο δεύτερο γύρο, υποστήριξε ότι: «Είχα πει στο Νικήτα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας γινόταν αυτός δήμαρχος».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας σήμερα στο MEGA, επεσήμανε ότι: «Αν είναι να κερδίσει η παράταξη, εγώ θα έκανα πίσω. Δεν είμαι βιδωμένος σε καρέκλες» και ανέφερε ότι την πρόταση του την είχε κάνει μέσω ενός κοινού τους φίλου αλλά ο Νικήτας Κακλαμάνης αρνήθηκε.

«Παραιτήθηκα από βουλευτής. Έδειξα ότι δεν είχα καμία φιλοδοξία», τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Πάντως, εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία, όπως είπε, δεν στήριξαν ποτέ τις αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, αναφέρθηκε ανοιχτά κατά της Σοφίας Βούλτεψη. Όπως είπε, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος ή ξέρει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού ή του επιβάλλει τις απόψεις της. «Δε χωράει στο μυαλό μου ότι η κ. Βούλτεψη έκανε τα πάντα για να μην κερδηθεί η μάχη της παράταξης. Η κ. Βούλτεψη έστελνε στελέχη στον κ. Κακλαμάνη», είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Η κ. Βούλτεψη δε βοήθησε στη μάχη των προσώπων που επέλεξε η κυβέρνηση, αρνήθηκε τη θέση της υφυπουργού και θέλει να επιβάλλει στον πρωθυπουργό τις απόψεις της».

Εξέφρασε πάντως και τα παράπονά του για στελέχη της Συγγρού λέγοντας: «Στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ. δε μας στήριξαν. Στελέχη της ΝΔ και υπονόμευαν καθημερινά τις απόψεις του πρωθυπουργού».

Πάντως, παρά τις πληροφορίες ότι στον επικείμενο ανασχηματισμό, ο κ. Σαμαράς θα τον εντάξει στην κυβέρνηση, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι δε σκοπεύει να δώσει ειδήσεις και θα αφήσει τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει τις αποφάσεις του.