Στο εκλογικό του κέντρο έφτασε στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης, όπου και έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα. Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε όλους τους Αθηναίους για την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας παράλληλα πως με το σημερινό αποτέλεσμα γίνοται ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον της πόλης.

«Οι Αθηναίοι ψήφισαν για την Αθήνα. Να ευχαριστήσω όλους μα όλους τους πολίτες της Αθήνας γιατί έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό. Υπερασπίστηκαν μια πόλη που ορίζει η ίδια το μέλλον της», τόνισε ο νέος δήμαρχος Αθηνών.

Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στον ανθυποψήφιό του Γ. Σακελλαρίδη σημειώνοντας πως «χάρηκα γιατί στην αντιπαράθεση αυτή γνώρισα έναν νέο άνθρωπο και τον καλωσορίζω στο νέο δημοτικό συμβούλιο». Πρόσθεσε πως «έχω τη βεβαιότητα ότι με τον κ. Σακελλαρίδη αλλά και το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.