Τσαβούσογλου για την ελληνική σημαία στο Καστελόριζο: Ακόμα και σε πολέμους έχουμε σεβαστεί όλα τα σύμβολα

«Περιμένουμε σεβασμό για τη δική μας σημαία», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:56
30/09/2020
Τσαβούσογλου για την ελληνική σημαία στο Καστελόριζο: Ακόμα και σε πολέμους έχουμε σεβαστεί όλα τα σύμβολα
4
loading

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ρωτήθηκε για το περιστατικό με την κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία στο Καστελόριζο λέγοντας πως υπάρχει σεβασμός για όλα τα σύμβολα των άλλων χωρών.

Σύμφωνα με το Anadolu ο Τσαβούσογλου σε σχετική ερώτηση για το Καστελόριζο, και την πρόκληση με την ελληνική σημαία, είπε αρχικά: «Εμείς, ως έθνος, είμαστε ευαίσθητοι στη δική μας σημαία και όλοι είναι ευαίσθητοι στη δική τους σημαία. Η σημαία μας κάηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και αντιδράσαμε».

Στη συνέχεια ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, τόνισε: «Πρέπει να δείξουμε την ευαισθησία που δείχνουμε στη δική μας και για τη σημαία των άλλων. Δεν βρίσκουμε τις επιθέσεις στις σημαίες σωστές. Αυτό συμβαίνει επειδή οι σχέσεις με την Ελλάδα είναι τεταμένες. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τη βασική στάση. Ακόμα και στους πολέμους, το τουρκικό έθνος σεβάστηκε τις σημαίες και τα σύμβολα των άλλων. Περιμένουμε σεβασμό για τη δική μας σημαία».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΚΑΤΣΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ !!!!!!

  Ουσίες [...] , κόκαλο [...]

 2. avatar Πλιατσικολόγος Εθνικιστής

  Σιγά το πράγμα έριξαν λίγη μπογιά και κάτι έγινε τα σύμβολα μας μαράναν . Εμείς καίμε την Ελληνική σημαία μετά από κάθε πορεία και δεν τρέχει τίποτα. Δεν κοιτάζουμε που ο Κουλης θα μας ξεπαραδιασει με τόσα δισεκατομμύρια που δίνει για όπλα . Ξέρετε πόσες [...] θα προμηθευομασταν με αυτά τα λεφτά , δέκα γενιές θα [...] .

 3. avatar Μπαλντας

  Παλι μας εβρισε ο βρ@μ@ τουρκος.

 4. avatar Το βλέπουμε

  .....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει