Η φωτογραφία του Γιώργου Κουμουτσάκου να λαμβάνει τη θεία κοινωνία σχολιάστηκε έντονα, με τον Νίκο Χαρδαλιά να κάνει σχετικό σχόλιο στην ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, είχε παραστεί στη Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

Εκεί, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έλαβε τη Θεία Κοινωνία με τη φωτογραφία του να δημοσιεύεται από το romfea.gr.

Η συγκεκριμένη εικόνα σχολιάστηκε, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να κάνει αναφορά στη σημερινή (18/9) ενημέρωση για τον κορονοϊό.

«Θα σας μιλήσω από καρδιάς. Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε: «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και σίγουρο είναι όταν όλα τα μέλη της Κυβέρνησης, πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε τους κανόνες, που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

Κουμουτσάκος: Λυπάμαι για το θέμα που δημιουργήθηκε

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης με ανάρτησή του στο twitter πήρε θέση για το θέμα, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να τηρήσουν τα μέτρα για τη δημόσια υγεία.

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα.

Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας», έγραψε χαρακτηριστικά.