10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Η δημοσιογραφία διανύει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της. Η αντικειμενική και εποικοδομητική κριτική συνεχώς λιγοστεύει στη χώρα μας. Περισσότερο από ποτέ, μοιάζει επιτακτική για τον πολίτη η αναζήτηση της αλήθειας για ότι συμβαίνει, ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη. Μόνο έτσι μπορεί η δημοσιογραφία να θεμελιωθεί ξανά μέσα μας ως ένας από τους πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η επιτυχημένη πορεία δέκα ετών στον δύσκολο χώρο του διαδικτύου έχει αποδείξει, ότι η αναζήτηση της αλήθειας ήταν στις βασικές αρχές σας, από τη “γέννηση” του “newsbeast.gr”, το 2010. Νομίζω ότι, παρά τα εμπόδια που σίγουρα συναντάτε, φροντίζετε να διατηρείτε τις ίδιες αρχές. Συνεχίστε…»

Νικήτας Κακλαμάνης

Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων – Βουλευτής Α’ Αθηνών Ν.Δ.

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr