Ευχές από τον Γιάννη Βρούτση για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο site


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:06
06/07/2020
Ευχές από τον Γιάννη Βρούτση για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr
2
loading

10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«H πετυχημένη ιστοσελίδα σας, κλείνει αυτές τις ημέρες 10 χρόνια καθημερινής, αδιάκοπης, αντικειμενικής και αταλάντευτης παρουσίας στην ενημέρωση του πολίτη. Αυτή, η γεμάτη σημαντικά γεγονότα δεκαετία αποτελεί τεκμήριο αποδοχής και αναγνώρισης από το κοινό για τo newbeast.gr. Χαιρετίζω την προσπάθεια σας, εκτιμώ την προσήλωσή σας στην αυθεντική, ακηδεμόνευτη και αντικειμενική ενημέρωση του κοινού και εύχομαι ακόμα περισσότερα χρόνια παραγωγικής και έγκυρης δημοσιογραφίας»

Γιάννης Βρούτσης

Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ενας καποιος..

    Ας ευχηθουν ολοι εκτος απο το Κουλι γιατι δεν σας βλεπω καλα

  2. avatar Εκτός από τις ευχές

    Βγάλετε και τις συντάξεις όπως είχατε υποσχεθεί σε 2-3 μήνες . Και οχι σε 2-3 χρόνια μέσο όρο που ισχύει ώς τώρα για να τις προλαβαίνουν και οι δικαιούχοι εν ζωή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει