10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Το Newbeast είναι από τα sites που άνοιξε καινούργιους δρόμους στην ενημέρωση, ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έφερε έναν καινούργιο αέρα. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του, εστιάζει στην τεκμηριωμένη πληροφόρηση με παρεμβάσεις, σχόλια και αναλύσεις. Γεννημένο σε δύσκολους καιρούς, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας. Εύχομαι, στα χρόνια που ακολουθούν, να συνεχίσετε προσηλωμένοι στην εξέλιξη, με την ίδια αμεσότητα, διασφαλίζοντας το αυτονόητο που είναι η πολυφωνία στο δημόσιο λόγο και η ποιότητα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, αντιστεκόμενοι στην ευκολία και στο λαϊκισμό. Χρόνια Πολλά!»

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Αντιπρόεδρος ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος – Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr