10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Το Newsbeast.gr συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής στην ηλεκτρονική μορφή της ενημέρωσης! Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, η δύναμη της έκφρασης, η εγκυρότητα των ειδήσεων και η πολυφωνία της γνώμης εξακολουθούν να αποτελούν πυλώνες του θεμελιώδους δικαιώματος της Ελευθερίας του Λόγου. Σε μια εποχή όπου τα Fake News και η παραπληροφόρηση διασπείρονται με μεγάλη ταχύτητα, η κρίση του Covid-19 απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως η υπεύθυνη, αιτιολογημένη και συνεπής ενημέρωση δημιουργεί υπεύθυνους, συνειδητοποιημένους και ασφαλείς πολίτες. Εύχομαι να συνεχίσετε και για τα επόμενα χρόνια τον αγώνα σας για την προάσπιση της αλήθειας, της ενημέρωσης των πολιτών στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ, με συνέπεια και ανταποκρινόμενοι με τον καλύτερο τρόπο στην σύγχρονη και εξελιγμένη μορφή της δημοσιογραφίας. Χρόνια Πολλά!!!».

Χρίστος Δήμας

Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Τεχνολογία – Βουλευτής Κορινθίας Ν.Δ.

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr