10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Η ενημέρωση αποτελεί οξυγόνο για την δημοκρατία. Σε μια περίοδο μεγάλων και διαρκών αλλαγών, αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο η ανάγκη ύπαρξης ποιοτικής ενημέρωσης και κριτικής παρουσίασης των γεγονότων. Η πρώτη δεκαετία παρουσίας του “newsbeast.gr” αφήνει ένα θετικό στίγμα και δείχνει ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα σε αυτό τον καθημερινό αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του “newsbeast.gr”. Η δική τους δουλειά συμβάλει στον ουσιαστικό πολιτικό και κοινωνικό διάλογο αλλά και στον δημοκρατικό έλεγχο που απαιτείται».

Νάσος Ηλιόπουλος

Επικεφαλής της παράταξης «Ανοικτή Πόλη» του δήμου Αθηναίων – Πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr