«Στεναχωρήθηκα, πικράθηκα. Το ψέμα έχει πολλά ποδάρια. Η αλήθεια όμως έχει τρόπους να φαίνεται», υποστήριξε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Βασίλης Κικίλιας.

Μέχρι χθες το μεσημέρι, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν ένας από εκείνους που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όμως, εκείνος, έβγαλε άμεσα ανακοίνωση διαψεύδοντας τις «κακές γλώσσες» και μάλιστα επισκέφθηκε τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, προκειμένου να του ζητήσει να επισπευστούν οι διαδικασίες για να βγει το πόρισμα.

Ο κ. Κικίλιας για μία ακόμη φορά επανέλαβε: «Όλα τα χρήματά μου είναι σε ελληνικές τράπεζες. Κάνω φορολογικές δηλώσεις από το 1992, από τα 18 μου χρόνια και από το 1997 κάνω μεγάλες φορολογικές δηλώσεις επειδή ήμουν μπασκετμπολίστας». Και τόνισε: «Τα χρήματά μας είναι όλα φορολογημένα. Είναι στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ μου και είναι όλα σε ελληνικές τράπεζες».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι: «Με την τιμή μου και την υπόληψή μου κανείς δεν μπορεί να παίξει» και πρόσθεσε: «Ακόμα δεν γνωρίζω απολύτως από πού εκπορεύεται το θέμα. Θα το ανακαλύψω όμως».

«Δε θυσιάζεται εύκολα ο κ. Κικίλιας. Εγώ λάσπη στον ανεμιστήρα δεν πρόκειται να ρίξω», είπε και τόνισε: «Το στόμα μου δεν θα το κλείσει κανείς γιατί δεν θα με εκβιάσει κανείς. Εδώ είμαι εγώ και προκαλώ. Όποιος έχει να πει έστω και για ένα ευρώ, ας το πει. Είμαι φρέσκος και καθαρός. Θα μάθω ποιος θέλει να με τσαλακώσει», κατέληξε.