Νέα στοιχεία προστέθηκαν στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή, μεταξύ των οποίων και αποκαλυπτικό βίντεο από την εκπαίδευση μελών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Antenna, οι δυο εφέτες ανακρίτριες παρέλαβαν σκληρό δίσκο από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που περιλαμβάνει πλήθος στοιχείων, άκρως αποκαλυπτικά για τη δράση μελών αλλά και βουλευτών του κόμματος.

Οι Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου έχουν στα χέρια τους βίντεο με εκπαίδευση και στρατολόγηση μελών της Χρυσής Αυγής με πραγματικά όπλα και παρουσία ενός βουλευτή.

Στο μεταξύ, σε φωτογραφία που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής»  απεικονίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, να κρατά τροποποιημένο τυφέκιο καλάσνικοφ με σφαίρες (από όπλο BCK) ικανές να πλήξουν στόχους σε μεγάλη απόσταση.

Το όπλο είναι νέας γενιάς, που δέχεται διόπτρα ακόμα και για νυχτερινή σκόπευση, ενώ το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει επίσης ότι ο τρόπος με τον οποίο κρατά ο βουλευτής της ΧΑ το όπλο, μαρτυρά στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία.