Στον αέρα η επιστροφή της τρόικας

Συνεννοήσεις με e-mail μέχρι να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:19
29/11/2013
Στον αέρα η επιστροφή της τρόικας
loading

Δεν υπάρχει λόγος επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα εάν δεν κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες διαμηνύουν οι δανειστές, με τις συνεννοήσεις να γίνονται πλέον μέσω e-mail έως ότου υπάρξει συμφωνία σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Η επιστροφή της τρόικας βρίσκεται πλέον στον αέρα, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες που δημοσίευσε χθες το newsbeast.gr, και οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν αναμένονται στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου. Τα αγκάθια παραμένουν και ο ερχομός των δανειστών να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

«Δεν έχει κλειδώσει ακόμα η επίσκεψή τους τη Δευτέρα», δήλωσε στο newsbeast.gr στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, επικαλούμενο τις σοβαρές εκκρεμότητες, που υπάρχουν σε εργασιακά, φορολογία ακινήτων και δημοσιονομικά.

Η κυβέρνηση αναμένει μία καυτή εβδομάδα καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η πιθανότητα να υπάρξει συμφωνία μέχρι το Eurogroup στις 9 Δεκεμβρίου φαίνεται μικρή. Πάντως τυχόν καθυστέρηση σημαίνει πως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα μεταβεί στο Eurogroup χωρίς συμφωνίας, έχοντας να αντιμετωπίσει τις πιέσεις της ηγεσίας της Κομισιόν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει