Τον Παπούλια ενημέρωσε ο Βαρβιτσιώτης

Στο επίκεντρο της συζήτησης η συνεργασία του ΟΛΠ με την COSCO


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:22
28/11/2013
Τον Παπούλια ενημέρωσε ο Βαρβιτσιώτης
loading

Τα θέματα του υπουργείου Ναυτιλίας ήταν στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Βαρβιτσιώτης, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το πώς εξελίσσεται η συνεργασία του ΟΛΠ με την κινεζική εταιρεία COSCO, στο λιμάνι του Πειραιά και πώς θα επεκταθεί το επόμενο διάστημα.

Ερωτηθείς σχετικά για τα κριτήρια αξιολόγησης, ο υπουργός Ναυτιλίας εξήγησε ότι το τίμημα και το ύψος της επένδυσης στον ΟΛΠ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Επίσης ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.

«Τον προσκάλεσα να τους τιμήσει σε επόμενη εκδήλωση του Λιμενικού, αποδεικνύοντας τη συμπαράσταση της Πολιτείας», είπε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρόσθεσε ότι συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Κ. Παπούλια στη Νότια Κορέα την επόμενη εβδομάδα, επισημαίνοντας ότι«η ελληνική ναυτιλία, παρά την κρίση, κρατάει καλά. Οι εφοπλιστές μας τα τελευταία χρόνια έχουν παραγγείλει εκατοντάδες πλοία στην Κορέα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει