Στο «κόκκινο» είναι η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη και του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο που μειώνει τις τιμές των φαρμάκων, ειδικά μετά τις καταγγελίες του υπουργού Υγείας.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα αμφισβήτησης. Έχω ζητήσει από προχθές να δώσουν στη δημοσιότητα το ποσό της διαφήμισης. Εάν το ποσό που μου έχει μεταφερθεί είναι πραγματικότητα, μιλάμε για ένα τερατώδες σκάνδαλο. Δεν πιστεύω αυτό που μου μεταφέρουν. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη που είναι η κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή θα έχει παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το ποσό», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το ότι το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» έχει διαφήμιση από φαρμακοβιομηχανία.

Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα αναφέρθηκε στο MEGA μιλώντας και για το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», λέγοντας: «Χθες δημοσίευσε η Αυγή ένα άρθρο για το οποίο, όσοι γνωρίζουν την αγορά φαρμάκου, γελάνε. Αυτά που γράφει το άρθρο αυτό είναι ο εκπρόσωπος Τύπου των συγκεκριμένων φαρμακοβιομηχανιών. Αυτά λένε από το καλοκαίρι. Αν πάρετε τα δελτία Τύπου των φαρμακοβιομηχανιών και το άρθρο της Αυγής είναι τα ίδια. Το σκανδαλώδες με το άρθρο είναι ό,τι το υπογράφει ειδικός συνεργάτης. Απ’ ότι έχω μάθει γιατί έχω κι εγώ αυτιά, έχει σταλεί κατευθείαν από το γραφείο Τύπου του κ. Παππά, του διευθυντή του Τσίπρα, στην εφημερίδα».