Άδωνις Γεωργιάδης: Ζημιογόνα για την οικονομία η προστασία της πρώτης κατοικίας

Αντιδράσεις από το Κίνημα Αλλαγής και τον ΣΥΡΙΖΑ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
8:58
03/02/2020
Άδωνις Γεωργιάδης: Ζημιογόνα για την οικονομία η προστασία της πρώτης κατοικίας
61
loading

Ζημιογόνα χαρακτήρισε την προστασία της πρώτης κατοικίας σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας σε καμία προηγμένη οικονομία για να προσθέσει ότι «ούτε πρέπει να υπάρχει». Χαρακτήρισε επίσης την προστασία της πρώτης κατοικίας ως «ζημιογόνα» για την οικονομία.

«Ο λόγος είναι απλός» είπε και το αιτιολόγησε:

«Αν δεν υπάρχει δυνατότητα εκπλειστηριασμού της α΄κατοικίας δεν υπάρχει στεγαστικό δάνειο της α’ κατοικίας, γιατί ο μόνος τρόπος για να υπάρξει στεγαστική πίστη σε κάποιον που δεν έχει καμία άλλη περιουσία είναι να εκπλειστηριάζεται η α’ κατοικία.

Αν υπερασπίζεσαι την προστασία της α΄κατοικίας με ένα είδος ιδεολογικής εμμονής στην πραγματικότητα θέλεις να αφήσεις άλλους ανθρώπους χωρίς δουλειά. Όχι εγώ αυτό δεν το δέχομαι» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια είπε:

«Ναι, ήταν σωστός ο νόμος Κατσέλη, σωστά ψηφίστηκε τότε που η Ελλάδα κατέρρεε. Όσο η Ελλάδα εξέρχεται της κρίσης όμως, σε κάποιο σημείο της διαδρομής, μπορεί να διαφωνούμε ως προς το πότε πρέπει να είναι αυτό Απρίλιος του 2020 ή Απρίλιος του 2021, αλλά σε κάποιο σημείο της διαδρομής ότι είσοδος στην κανονικότητα σημαίνει είσοδο στην κανονική καπιταλιστική οικονομία, που σημαίνει τράπεζες ισχυρές» ανέφερε.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε:

«Εγώ θέλω να έχουμε προστασία στην πρώτη κατοικία του ανθρώπου που πραγματικά και αποδεδειγμένα δεν μπορεί να πληρώσει και δεν έχει άλλη λύση. Αυτός πρέπει να προστατευτεί. Σε αυτόν θα φτιάξουμε δίχτυ προστασίας. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε για ποιους μιλάμε. Στο σύνολο όμως η οικονομία πρέπει να φύγει μπροστά».

Δείτε λίγο μετά το 8:00:

Αντιδράσεις από το Κίνημα Αλλαγής

Οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη προκάλεσαν την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής.

Σε δήλωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος ανέφερε:

«Ο κ. Α. Γεωργιάδης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του χαιρετισμού του σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για να τους πείσει πόσο σωστή είναι η απαίτηση των funds για γενικευμένους πλειστηριασμούς της Α΄ κατοικίας των δανειοληπτών. Δηλαδή να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις.Το επόμενο βήμα φανταζόμαστε είναι να επιβλέψει προσωπικά και να εγγυηθεί την εκτέλεση των εντολών των funds. Μην τους ξεφύγει και κανένας».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις αθλιότητες Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που έστρεψε τα βέλη του στον πρωθυπουργό.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις αθλιότητες Γεωργιάδη εις βάρος όσων αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Η άποψη πως "η προστασία της α'  κατοικίας ζημιώνει την οικονομία» είναι αποκρουστική, απάνθρωπη και εσφαλμένη. Αρκετά με την απάτη της ΝΔ.

Οι πολίτες δεν θα ανεχθούν τον κυνισμό ή να τους κουνούν το δάκτυλο όσοι τους έφεραν στην καταστροφή» ανέφερε σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

ΚΚΕ: Πρόκληση απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά

«Οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδη, ότι "η προστασία της α' κατοικίας είναι ζημία για την οικονομία" αποτελούν πρόκληση απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά, που βλέπουν τη θηλιά των τραπεζών και των funds να σφίγγει όλο και πιο πολύ γύρω τους. Παράλληλα αποτελεί μία κυνική και θρασύτατη ομολογία εκ μέρους της κυβέρνησης για τη χιονοστιβάδα πλειστηριασμών που έρχεται», απαντά μέσω σχολίου του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Με το ΚΚΕ να προτείνει επί του θέματος: «Να εξασφαλιστεί εδώ και τώρα η προστασία της α' κατοικίας, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στους πλειστηριασμούς, να καταργηθεί το "ιδιώνυμο", που ποινικοποιεί τις λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, που νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και διατηρεί η κυβέρνηση της ΝΔ».

Γεωργιάδης: Το νέο tweet για το κομμένο βίντεο

Ο υπουργός Ανάπτυξης σήμερα το πρωί, βλέποντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ομιλία του, έσπευσε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις μέσω Twitter.

«Στο Βίντεο που κομμένο μεν αλλά χωρίς να μπορεί να με διαψεύσει δε ακούτε «προστασία ΑΠΟΛΥΤΗ κλπ» προφανώς στο υπόλοιπο που έκοψαν εξηγώ το απόλυτη δηλ και εκείνου που έχει και δεν πληρώνει εις βάρος των υπολοίπων. Όταν έρθει ολόκληρη η ομιλία μου θα την ανεβάσω...»

Χαρίτσης: Αδιαφορεί αν χιλιάδες νοικοκυριά θα οδηγηθούν στην εξαθλίωση

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οραματίζεται μία ανάπτυξη που δεν αφορά όλη την κοινωνία και δεν υπολογίζει τις ανάγκες της πλειοψηφίας των πολιτών»,  ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μέσω δήλωσής του αναφορικά με τις «κυνικές δηλώσεις» του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, «με τις οποίες χαρακτηρίζει "επιζήμια για την οικονομία" την προστασία της 1ης κατοικίας».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφορεί αν χιλιάδες νοικοκυριά θα οδηγηθούν στην εξαθλίωση», τονίζει ο βουλευτής Μεσσηνίας, που επισήμανε πως ο κ. Γεωργιάδης «γνωρίζει πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους δεν είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές, αλλά πολίτες που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν», ότι «οι θυσίες τους βοήθησαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την έξοδο της χώρας από την κρίση», και ότι «η προστασία της πρώτης κατοικίας υπήρξε μια μεγάλη κατάκτηση κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης».

«Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να γυρίσει τη χώρα στις μνημονιακές πολιτικές, προκειμένου μάλιστα να υλοποιήσει όσα ζητούσαν οι πιο ακραίοι κύκλοι των δανειστών», συμπληρώνει ο κ. Χαρίτσης.

ΠΑΜΕ: Ωμή προαναγγελία της θύελλας πλειστηριασμών

Από την πλευρά του, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο κατήγγειλε ως προκλητικές τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης.

«Οι δηλώσεις αυτές είναι ωμή προαναγγελία της θύελλας πλειστηριασμών που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ για να εξυπηρετήσει funds και τραπεζίτες. Οι προκλητικές δηλώσεις Γεωργιάδη πατάνε στο αντιδραστικό πλαίσιο που προετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηριστικότερο το "ιδιώνυμο", που ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς», αναφέρει το ΠΑΜΕ.

Και συμπληρώνει: «Για τους εργαζόμενους και τον φτωχόκοσμο "ζημιά είναι" το να σε πετάνε στον δρόμο, αυτοί που έχουν τρία και τέσσερα και πέντε σπίτια. Αυτοί που ζουν μέσα στην χλιδή και έχουν το θράσος να λένε στους εργαζόμενους ότι είναι δυνατόν να ζει κάποιος σήμερα με 200€ το μήνα. Αυτοί που γεμίζουν τα θησαυροφυλάκιά τους με δισεκατομμύρια κέρδη.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές σε κάθε γειτονιά για να υπερασπιστούν τα σπίτια τους και την ζωή τους. Να οργανώσουμε την απάντησή μας».

Επίσης, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο «καλεί όσους είναι στο στόχαστρο των Τραπεζιτών, των κορακιών που θέλουν να αρπάξουν το βιός τους να έρθουν σε επαφή με την επιτροπή του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών», ενώ στο τέλος τονίζεται το σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα Χέρια Τραπεζίτη!».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

61
σχόλια
 1. avatar Τόνο Mάσας.

  Μια ζωή πασοκοσύριζα Fake News τώρα ακολουθεί \"παρασυρμενο\" και το newsbeast

  Συγκεκριμένα ο Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας γιατί αυτό ζημιώνει την οικονομία, συμπληρώνοντας και διευκρινίζοντας ότι θα προστατεύονται αυτοί που αποδεδειγμένα και πραγματικά δεν έχουν να πληρώσουν (και όχι οι μπαταχτσήδες)

  1. avatar Κολοτουμπας

   Το ιδιο ακριβως σχολιο σου εχει γραφτει τουλάχιστον 2 φορές με αλλο ονομα επιδοτουμενε.Ξέρουμε πολυ καλα ποιοι ειναι ειναι μπαταχτζηδες σε αυτο τον τοπο και δεν ειναι ο κυρ.Μανωλης που εχει το μαναβικο στη γειτονια μου.Ο κοινος θνητος για να παρει δανειο εβαζε υποθηκη κατι.Με αερα κοπανιστό επαιρναν καποιοι καναλαρχες και καποιοι αλλοι διαπλεκομενοι(βλεπε Ψυχαρηες μεγκα και ζουζουνια αλτερ).Ας σταματησει λοιπον το δουλεμα και η θυματοποιηση των ηθικων αυτουργων αυτης της καταστασης.2 κομματα που κυβερνουσαν 42 χρονια χρωστανε μισο δις!Και περιμενατε να σας σωσουν?

 2. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να αποτρέψουμε την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας
  ....

 3. avatar Ανενδοτος

  Μήπως Κ. Αδωνη ειστε εσεις ο επιζημιος για την εθνική μας οικονομία

 4. avatar When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives.

  Δίκιο έχει! Άσε που οι τράπεζες θα σταματήσουν στο τέλος να δίνουν δάνεια.
  Άμα κάποιος δηλαδή πάρει δάνειο και σταματήσει να πληρώνει λέγοντάς στη τράπεζα, \"πρώτη κατοικία δε μπορείς να μου τη πάρεις\", όταν κάποιος άλλος μετά θα πάει να πάρει δάνειο για πρώτη κατοικία, η τράπεζα θα του πει \"όχι\"!
  Γι αυτό λοιπόν όποιος δε μπορεί να πληρώνει δόσεις, καλά θα κάνει να μη πάρει δάνειο και να μείνει στο ενοίκιο.

 5. avatar Αν ειναι δυνατον

  Ποιο [...] πεθαίνεις απο εσένα έχασε ο Καρατζαφερης απο εσένα έχασε ο Σαμαράς απο εσένα θα χάσει και ο Μητσοτάκης. Τόσο απλά ποιο απλά δε γίνεται. Γιατί ρε φίλε λες τόσες [...]και καμαρώνεις σα το Μοσολινι? θέλω να σου πω [...] ας μου δώσει όσα μου πήραν οι κυβερνήσεις σας και δε θέλω να μου κουρέψουν τιποτα. Κατάλαβες [...]? ας με συγχωρέσει και το newsbeast για το ύφος ειναι αγανάκτηση μ´αυτα που ακούω απο κατι [...].

  1. avatar άστο ρε καρανικα

   μας τα είπαν και άλλοι

 6. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Οι δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη ότι \"η προστασία της α\' κατοικίας είναι ζημία για την οικονομία\" αποτελούν πρόκληση απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά που βλέπουν την θηλιά των τραπεζών και των funds να σφίγγει όλο και πιο πολύ γύρω τους.

  Παράλληλα, αποτελεί μία κυνική και θρασύτατη ομολογία εκ μέρους της κυβέρνησης για τη χιονοστιβάδα πλειστηριασμών που έρχεται.

  Να εξασφαλιστεί εδώ και τώρα η προστασία της α\' κατοικίας, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στους πλειστηριασμούς, να καταργηθεί το \"ιδιώνυμο\", που ποινικοποιεί τις λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, που νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και διατηρεί η κυβέρνηση της ΝΔ.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2020/02/blog-post_41.html

 7. avatar προσωπική εμπειρεία

  για τους οικονομικούς προφεσσόρους του πληκτρολογίου΄.ΜΙΚΡΟΑγρότης πήρε επιδοτούμενο δάνειο.Μετα από πολλές περιπέτειες υγείας κατάφερε και πλήρωσε επί τρια το αρχικό κεφάλαιο και συνταξιοδοτήθηκε. Η τράπεζα τον χρέωνε ΧΩΡΙΣ την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ την οποία ΕΦΑΓΑΝ. Στο τελευταίο δικαστήριο η ΤΡΑΠΕΖΑ ισχυρίστηκε ότι με τη συγχώνευση ΕΧΑΘΗΚΑΝ τα στοιχεία αφού ζητήθηκε ανάλυση του δανείου. Το δάνειο είχε πωληθεί στο μεταξύ.Το Δικαστήριο ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και επιδίκασε να πληρώνει ο μικροαγρότης το 1/3 της φτωχής του σύνταξης για 10 χρόνια, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ τον νόμο που ΡΗΤΑ προβλέπει ότι αν ο δανειολήπτης έχει πληρώσει το τριπλάσιο του αρχικού κεφαλαίου τότε με το ΝΟΜΟ ΑΠΑΛΑΣΣΕΤΑΙ κάθε άλλης οφειλής.

 8. avatar ΈΧΕΙ ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΝΑΙ.ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.ΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ,ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ,ΕΙΣΦΟΡΕΣ,ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ !!!

 9. avatar Τόνο Μάσας

  Μια ζωή πασοκοσύριζα Fake News τώρα ακολουθεί \"παρασυρμενο\" και το newsbeast

  Συγκεκριμένα ο Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας γιατί αυτό ζημιώνει την οικονομία, συμπληρώνοντας και διευκρινίζοντας ότι θα προστατεύονται αυτοί που αποδεδειγμένα και πραγματικά δεν έχουν να πληρώσουν (και όχι οι μπαταχτσήδες).

  1. avatar χαχαχαχα

   μας εκανες και γελασαμε.ας δωσουν πισω οι τραπεζες οσα λεφτα τους εχουν δωσει μεχρι τωρα οι μπαταχτσηδες και μετα ας το παρουν και το σπιτι πισω.

 10. avatar Rhodos13

  Όσο στην Ελλάδα δεν κάνουμε πτωχευτικό δίκαιο και για τους ιδιωτες όπως ισχύει στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες τέτοια θα συνεχίσουν να γίνονται. Οποίος πτωχεύσει, συνεπώς θα πρέπει να το αποδείξει και κάποιο αρμόδιο όργανο να αποδεχτεί, ώστε να έχει προστασία για τη κατοικία για το ρεύμα κτλ κτλ δεν θα αλλάξει κάτι. Σε όλο αυτό το restart βέβαια θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να επιμεριστούν μέρος του βάρους και οι τράπεζες καθώς περνούσες από έξω και χωρίς κανένα πιστωτικό έλεγχο έδιναν έδιναν έδιναν...

 11. avatar δρακουλης ο μεγας

  Ναι ενω οι διορισμοι τα σκανδαλα η ανικανοτητα και τα καζινο βοηθανε πολυ τη χωρα.Ελα το καλο σανο παρε παρε............

 12. avatar 1+1

  Ωραια και καλά αυτά που λεει ο Αδωνάρας , αλλά για τα δανεια 500 εκατ ευρώ των δυο κλεφτοκομμάτων που τα εξαφανησαν και τα δανεια των καναλαρχων και των εκδοτων οπως για καποιου εκδοτη καποιας εφημερίδας στα Χανια , γιατί γιαυτά Μούγκα στη Στρούγκα. ??

  1. avatar ας πληρώσουν πρώτα τα φτωχαδάκια

   και μετά βλέπουμε

 13. avatar αδωνη …φυλαξε συνορα και διωχνε μεταναστες…..

  και κανε κατασχεσεις σε αυτους που εχουν λεφτα και περιουσιες ..ειναι παρα πολλοι...ο καθενας μας ξερει τι γινεται στη γειτονια του.....χτιζουν ταξιδακια.....αλλα λεφτα να πληρωνουν δανειο και δεη..δεν εχουν...αφου δεν τους πειραζει κανεις γιατι να πληρωσουν????

 14. avatar Sotiris

  Άδωνι είσαι πολύ φάουλ και άσε τις ηλιθιότητες.
  Είπε ποτέ κανείς ότι δεν είναι ζημιά η προστασία της πρώτης κατοικίας ?
  Ουδείς ποτέ.
  Όμως εδώ, επειδή μιλάμε για ανθρώπους, την προκάλεσαν οι Τράπεζες και δημιουργήθηκε για να σωθούν οι Τράπεζες.
  Είναι φοβερά τα λεγόμενά σου και εάν είσαι, όπως θέλεις σωστός οφείλεις να ανασκευάσεις.
  Για να μην συνεχίσω και σου πω ότι αυτά τα δάνεια τα έχουν ήδη εισπράξει οι Τράπεζες πάνω από 500 φορές, και δεν νομίζω ότι είναι τίμιο εκ μέρους ουδενός, να μην διαγραφούν ΟΛΑ αυτά τα κόκκινα δάνεια από τους επί πολλά πολλά έτη συνεπείς και μόνο οφειλέτες και συνεπείς και μόνο φορολογουμένους.

  1. avatar επιστροφη μονο του κεφαλαιου…σωστα λες

   κατα ταλλα να πληρωσουν ολοι ...μα ολοι ...κομματα πολιτες κτλ

 15. avatar Μάλα τεστας

  Καλά τα λέει.αυτοι που δεν πήραν δάνεια και παρέμειναν στο ενοίκιο είναι [...]?

 16. avatar vrl

  Και τι το καλο ρε [...] εχει μια οικονομια με λιγο μεγαλυτερη αναπτυξη και χιλιαδες αστεγους στο δρομο. Η οικονομικη αναπτυξη υπαρχει για να ζουν καλυτερα οι πολιτες.

  1. avatar τα δινετε σε μεταναστες

   και οι ελληνες ειναι στο δρομο

 17. avatar KARAXAS

  Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται..ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ...ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..

  1. avatar διαβασαμε του συριζα….

   ρε καρακας.....τουμπα στο ψεμμα......μας εβγαλε τα ματια .....μας ηιε το αιμα......εσυ που ησουνα τοτε??β κορεα η καρακας?????

 18. avatar Μια ζωή πασοκοσύριζα Fake News

  τώρα ακολουθεί \"παρασυρμενο\" και το newsbeast

  Συγκεκριμένα ο Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας γιατί αυτό ζημιώνει την οικονομία, συμπληρώνοντας και διευκρινίζοντας ότι θα προστατεύονται αυτοί που αποδεδειγμένα και πραγματικά δεν έχουν να πληρώσουν (και όχι οι μπαταχτσήδες).

 19. avatar ρε κομματόκυνες

  τους ελογημένους πλειστηριασμούς και την πώληση πρασινοκόκκινων δανείων στους τοκογλύφους και τζάμπα (στην πραγματικότητα υπερκέρδος/αισχροκέρδεια των τραπεζών αφού ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ εις βάρος μας τρείς φορές )τα ξεχάσατε? Είπε κάτι διαφορετικό ο σχιζοφρενής? Να τους χαιρόμαστε λοιπόν ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και τους πρώην και τους νύν. Μισά κάστανα ο ένας από τη φωτιά,μισά ο άλλος. ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ.

 20. avatar δηλαδή οι

  ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ δεν ήταν ζημιογόνες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ? Αυτό που λές δεν είναι το ίδιο με το ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ? Δηλαδή τώρα υπάρχει ΚΑΛΟΠΗΡΩΜΕΝΗ/ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ που επιτρέπει στον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ να αποπληρώσει το δάνειο που πήρε και να παραβλέψει τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών που χρεωθήκαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ? Ηθελα νάξερα ποιοί νεοδημοκράτες ψήφισαν αυτό το σχιζοφρενικό ανθρωποειδές.

  1. avatar ας μην επαιρνες δανειο….

   η καψωχοκεφαλη σου φταιει.....και η τεμπελια σου...νομιζες οτι θα συ τα χαριζε ο συριζα.....

  2. avatar αυτοι που ψηφισαν και

   τον τσιπρα τσιπρη τσιπροκο.....κανε τωρα μοκο.....πληρωνε και σκασε....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει