Σε μπαράζ συνεντεύξεων επιδίδεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί και το προσεχές διάστημα σε μια προσπάθεια πολυμέτωπης επικοινωνιακής επίθεσης που έχει χαράξει η Κουμουνδούρου.

Σήμερα στις 23:45 το βράδυ ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εμφανιστεί στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Δεν θα είναι αμιγώς πολιτική όπως μαθαίνουμε, αφού η συζήτηση θα περιστραφεί επίσης στα παιδικά του χρόνια, στα πρώτα βήματά του στην πολιτική και στον τρόπο που βίωσε την πρωθυπουργία από τον Ιανουάριο του 2015 έως και τον Ιούλιο του 2019.

Μόλις προχθές ο κ. Τσίπρας παραχώρησε επίσης τετρασέλιδη συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών όπου εκτίμησε πως «δεν θα εξαντλήσει την τετραετία ο Μητσοτάκης, καθώς η φθορά της κυβέρνησης έχει αρχίσει» (αυτός άλλωστε ήταν και ο τίτλος). Επίσης στις αρχές του μήνα είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Βήμα», υπό τον τίτλο «Ο Τσίπρας μιλάει για όλα» και στην οποία έκανε λόγο για επίσπευση της εκλογής Παυλόπουλου και Συμβουλίου Αρχηγών για χάραξη εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία.