Ψήφος αποδήμων: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο

Θεοδωρικάκος: Επιχειρείται η ενίσχυση της ίδιας της λειτουργίας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:51
11/11/2019
Ψήφος αποδήμων: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο
4
loading

Από σήμερα και για μία εβδομάδα τίθεται σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά την ψήφο αποδήμων  και τιτλοφορείται «Διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των εκλογέων που βρίσκονται εκτός ελληνικής επικράτειας».

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 14:00 της 18ης Νοεμβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opengov.gr.

«Μετρώντας ήδη περισσότερα από 40 χρόνια από τη Μεταπολίτευση, με το παρόν νομοσχέδιο, το οποίο αποτέλεσε προϊόν ουσιαστικού διαλόγου και συγκλίσεων μεταξύ όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων -όπως, άλλωστε, ορίζει το Σύνταγμα- επιχειρείται η ενίσχυση της ίδιας της λειτουργίας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Συμβάλλει στην έκφραση της κορυφαίας λειτουργίας της Δημοκρατίας, αυτή της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, με όρους ισότητας και ισονομίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια, καλείται κάθε Έλληνας πολίτης να συνεισφέρει, καταθέτοντας τις προτάσεις του για τη βελτίωση των διατάξεων του ανωτέρω νομοθετήματος» καταλήγει ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Ελληνοαμερικανος

  Σιγά να μην δώσουν οι άπλυτοι δικαίωμα ψήφου σε Έλληνες ούτε μια στο εκατομμύριο δεν γίνονται αυτά.

 2. avatar Τόνο Μάσας.

  Ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν κορόιδα να τους ψηφίζουν. Γνωρίζουν οτι εδώ οι πολίτες τους ξέρουν καλά τι καπνό φουμάρουν και τι χαμόγια είναι σχεδόν όλοι και ξέρουν οτι η αποχή θα φτάσει 99%. Θέλουν να κάνουν και διάφορα ύπουλα παιχνίδια με αλλοίωση εκλογικού σώματος.
  Θα δούμε ομορφιές.

  %

  1. avatar Άκου πανιληθιε

   Αλλοιώσει έχουμε όταν ψηφίζει ο άντρας της κόρης σου και της μαμάς σου ο αμπτουλ με τον χασαν

  2. avatar Νικος χασαπης

   Φουσκα μην φοβάσαι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού διότι αυτοί δεν χειραγωγούνται όπως οι πλειοψηφεια των άπλυτων στην Ελλάδα,ασε που θα ψηφίσουν κανένα έλληνα πατριώτη και θα χάσουν οι αριστερουληδες κλεφτες την μάσα.. μην ΜΑΣΑΣ λοιπόν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει