Τον «οδικό χάρτη προς το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο» θα ανακοινώσει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 2 Νοεμβρίου ο γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.

Ο κ. Βαρουφάκης αναμένεται να αναφερθεί σε όλες τις ημερομηνίες-σταθμούς του ΜέΡΑ25 προς το συνέδριο στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου στην αίθουσα Μ.Αναγνωστάκης του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια (στις 4 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί Οργανωτική Σύσκεψη των Περιφερειακών Συντονιστικών Επιτροπών(ΠΣΕ) Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και μελών της ΟΕΣΚΕ, εγκαινιάζοντας τις προσυνεδριακές διαδικασίες.

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στις 18.00 ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης είναι καλεσμένος από τους φοιτητές του DiEM25 του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και θα μιλήσει (στο αμφιθέατρο ΝΟΕ) με θέμα «Πανεπιστήμιο: Από το άσυλο στην αγορά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.