Καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών την εισβολή στο τουρκικό προξενείο

«Πρόκειται για απαράδεκτη και ανεύθυνη πράξη»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:28
17/10/2019
Καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών την εισβολή στο τουρκικό προξενείο
6
loading

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και των ελληνικών αρχών στην «παράνομη είσοδο μελών συλλογικότητας του αντιεξουσιαστικού χώρου στον προαύλιο χώρο του γενικού προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, όπου ευρίσκεται και η Οικία Ατατούρκ», σήμερα το πρωί.

Το υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε απερίφραστα την ενέργεια και τη χαρακτήρισε «ανεύθυνη πράξη». «Καταδικάζουμε απερίφραστα την παράνομη είσοδο μελών συλλογικότητας του αντιεξουσιαστικού χώρου στον προαύλιο χώρο του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, όπου ευρίσκεται και η Οικία Ατατούρκ», σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική ανακοίνωσή του. «Πρόκειται για απαράδεκτη και ανεύθυνη πράξη», προσθέτει.

«Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, έχουν ήδη πραγματοποιήσει προσαγωγές υπόπτων, ενώ προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση των περιστατικών και την παραπομπή των υπευθύνων ενώπιον της Δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Άκου

  Εισβολή έκανε η Τουρκία στην Συρία εισβολή έκανε η Τουρκία στην Κύπρο άντε στο δι....ο πια φασιστομουτρα

 2. avatar κακόμοιρος

  Έπρεπε να βγάλετε τον υπουργό εξωτερικών να κλαίει για να γίνεται και ποιο πιστικοί

 3. avatar καταρχήν

  δεν ήταν εισβολή.....ήταν επιχείρηση <> ο σκοπός της ήταν να ύπαρξη ασφαλές πέρασμα 10m πλάτος επί 2m μήκος για την ασφαλή διέλευση μεταξύ πρεσβείας και δρόμου από το τρομοκρατικό κίνημα <> μετά το τέλος της επιχείρησις οι ειρηνευτικές δυνάμεις θα αποχωρούσαν!!!! 😉

 4. avatar Ψεύτες

  Ε όχι κύριε Μητσοτάκη μεγαλύτεροι λαϊκιστές από εσάς δεν υπάρχουν Σας θυμησω τί κάνατε και πώς ξεγελάσατε τον λαό για το μακεδονικό στο οποίο είχατε συμφωνήσει χρόνια πριν .Σάς θυμηζω πόσο λαικιζατε με το μεταναστευτικό πώς λαικιζατε με την εκληματικοτητα χρησιμοποιούντας όλα τα κανάλια κουμπάρων και μη πέστε Μας τώρα τι έχετε κάνει εσείς για όλα αυτά;

 5. avatar Μστ

  Οι δεξιοί και οι φασίστες του site ενώ συμφωνούν με την ενέργεια των αντιεξουσιαστών, αλλά για λόγους εγωισμού και ιδεολογίας, ούτε ένα σχόλιο.!!

  1. avatar Στάκαμαν

   Σε αντίθεση με τους αριστερούς και τους (από την άλλη μεριά) φασίστες του σάιτ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει