Βασίλης Κικίλιας: Θα δώσουμε επίδομα στους διασώστες του ΕΚΑΒ

Ο Υπουργός υγείας θέλει να στηρίξει τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη στα ασθενοφόρα των επειγόντων περιστατικών


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:38
10/10/2019
Βασίλης Κικίλιας: Θα δώσουμε επίδομα στους διασώστες του ΕΚΑΒ
5
loading

Την θέσπιση επιδόματος για τους διασώστες του ΕΚΑΒ και την παροχή κινήτρων, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων στην οποία συζητείται το αντικαπνιστικό νομοσχέδιο και περιλαμβάνει μέτρα αναβάθμισης του ρόλου και των αρμοδιοτήτων του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για την πρόθεσή του να στηρίξει τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που δίνουν καθημερινά τη μάχη στα ασθενοφόρα των επειγόντων περιστατικών και στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε τη παροχή κινήτρων μεταξύ των οποίων και την θέσπιση επιδόματος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Κούκου

  Κοκο τα παραμύθια αλλού για γεματα γραφεία από συνδικαλιστές !

  Και ότι γίνει προτάσεις αυτών είναι !

  Άλλοι κάνουν μόνο δημόσιες σχέσεις για τον εαυτό τους !

 2. avatar κοκος 3

  ναι πρέπει, αλλά μόνο σε αυτούς που δουλεύουν έξω. Να κοπεί σε όσους κάνουν χρήση "γραφείου" όπως επίσης να κοπούν και οι υπερωρίες. Μόνο τότε θα γεμίσει ασθενοφόρα η Αθήνα. Έχουν γεμίσει τα γραφεία συνδικαλιστές και υποτιθέμενους άρρωστους.

 3. avatar Μήπως

  Μια καρδιοχειρουργική στην Πελοπόννησο, για να μην πεθάνει κι άλλος κόσμος στα 300 και πλέον χιλιόμετρα για να σωθεί; Μήπως να δίνετε τα αντικαρκινικά στην ώρα τους, πριν πεθάνουν κι άλλοι με τις τρίμηνες και βάλε καθυστερήσεις; Μήπως να σταματήσεις να κομπαζεις ότι δίνεις την ευκαιρία στους Έλληνες γιατρούς να εξασκηθούν στο 8χρονο παιδάκι, όταν αρνειστε να επιτρεψετε τη μεταφορά του στο εξωτερικό. Μήπως τέλος μαζευτείτε, που διαδιδετε ψέματα οι ίδιοι, ότι ο Κούλης σας ανέλαβε να σώσει το άλλο παιδί γιατί οι γονείς σας ξεσκεπάζουν; Άντε χαθείτε πια...

 4. avatar Stilitis

  Σιγά μην ανοίξουν κερκόπορτες στο ενιαίο μισθολόγιο...

 5. avatar Έπρεπε

  Νά είχε γίνει από καιρό γιατί το αξίζουν....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει