Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με την Ευρωπαία επίτροπο Ανταγωνισμού

Κομισιόν: Υποστηρίζουμε θερμά την ανεξαρτησία των εθνικών αρχών ανταγωνισμού


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:00
13/08/2019
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με την Ευρωπαία επίτροπο Ανταγωνισμού
2
loading

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της επιτρόπου Ανταγωνισμού, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, αναφορικά με το ζήτημα της διάταξης για το ασυμβίβαστο των μελών και στελεχών της Επιτροπής Ανταγωνισμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε σήμερα εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημέρωσε την επίτροπο Βεστάγκερ σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση. Σε γενικές γραμμές η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη της την υιοθέτηση από τη Βουλή νέας νομοθεσίας που περιλαμβάνει τη διάταξη σχετικά με το ασυμβίβαστο στην Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού. Είμαστε σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για το εν λόγω ζήτημα», επισήμανε η εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή «υποστηρίζει θερμά την ανεξαρτησία των εθνικών αρχών ανταγωνισμού».

«Η καλή συνεργασία μεταξύ των εθνικών αρχών ανταγωνισμού είναι σημαντική και μπορεί να διασφαλιστεί μόνο μέσω της ανεξαρτησίας τους», είπε, σημειώνοντας ότι αυτός είναι και ο στόχος της σχετικής ευρωπαϊκής οδηγίας που πρέπει να εφαρμοστεί σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ πριν από την 4η Φεβρουαρίου 2021.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Ρεθυμνιωτης

  Ηξεις αφιξεις , ΟΥ θνιξεις εν πολεμώ .
  Ηξεις αφιξεις ΟΥ , θνιξεις εν πολεμω
  Ο χρησμος της ευρωπαϊκής επίτροπου .
  Κι ο σκύλος χορτάτος θα έλεγα εγώ , και η πιτα ολακερη .
  Κι οποιος καταλαβει , καταλαβε .

 2. avatar ΩΕΩΩΩ!!

  Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι Ευρωπαίοι η επιτροπή ανταγωνισμού τα έβαλε με τον Μαρινακη και έπρεπε να καταργηθεί.. Ακούς εκεί θράσος!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει