Κώστας Καραμανλής: Θα δημιουργηθεί σύστημα αναφοράς για την επίλυση προβλημάτων

Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας υπ. Μεταφορών στο μετρό


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:54
29/07/2019
Κώστας Καραμανλής: Θα δημιουργηθεί σύστημα αναφοράς για την επίλυση προβλημάτων
3
loading

Για τις συνθήκες καθημερινής λειτουργίας των συρμών του μετρό και του τραμ καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν (ελλείψεις ανταλλακτικών, διαθεσιμότητα συρμών) με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στη συχνότητα των δρομολογίων ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κατά τη διάρκεια σημερινής επίσκεψής της στο Μετρό.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος επισκέφτηκαν αρχικά το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό στο Σύνταγμα, όπου ενημερώθηκαν για τις συνθήκες καθημερινής λειτουργίας των συρμών. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ενημέρωσαν τον υπουργό οι υπεύθυνοι των κέντρων λειτουργίας της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) και του ΤΡΑΜ.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο αμαξοστάσιο τροχαίου υλικού στα Σεπόλια και σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκαν -μεταξύ άλλων- σχετικά με την έλλειψη ανταλλακτικών, τα προβλήματα της διαθεσιμότητας συρμών και γενικότερα για τη συντήρηση του τροχαίου υλικού, αιτίες που προκαλούν σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Μετρό.

Ο κ. Καραμανλής ζήτησε να δημιουργηθεί ένα μόνιμο σύστημα αναφοράς, ώστε το υπουργείο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, εν αναμονή μάλιστα της αυξημένης κίνησης από Σεπτέμβριο, πάντα με γνώμονα το σεβασμό και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΤΙΜΩΡΙΑΣ

    οι συριζανελ τα διελυσαν και εμεις θα τα φτιαξουμε ! οι υπολοιποι ΞΥΔΑΚΙ....

  2. avatar dfhgio

    μιλαει ο βαρωνος που τον πληρωνουμε χρυσαφι.......αρε καημενε φτωχοδεξιε που ζεις με 400 και 500 ευρω ουστ

  3. avatar . pan

    και που την εμαθες επιλυση προβληματων εσυ ρε φραπα...ανεπαγγελτε....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει