Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ήταν να ξεκινήσει να μειώνει τον αριθμό των αστυνομικών που έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη υψηλών προσώπων και να τους μεταφέρει σε πιο… μάχιμες υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο του σχετικού ελέγχου που έγινε, διαπιστώθηκε ότι πληθωρικός πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική (αρκούμενος απλώς σε κάποιες δημόσιες δηλώσεις κατά καιρούς), είχε στη φύλαξή του έξι αστυνομικούς! Πάρθηκε λοιπόν η απόφαση να του πάρουν δύο εξ αυτών, και να «αρκεστεί» στους τέσσερις.

Μόλις το έμαθε ο πρώην κραταιός υπουργός όμως, έγινε όπως μαθαίνουμε πυρ και μανία. Άρχισε κατευθείαν να παίρνει τηλέφωνα ώστε να ανακληθεί η απόφαση και να εξακολουθεί να απολαμβάνει την υψηλή προστασία της ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι στιγμής δεν του έχουν κάνει το χατίρι και απ’ ό,τι φαίνεται, ούτε πρόκειται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.