Το Greece-Salonika.blogspot.com διοργανώνει το πρώτο e-debate μεταξύ υποψηφίων Περιφερειαρχών και συγκεκριμένα μεταξύ των υποψηφίων της κεντρικής Μακεδονίας Π.Ψωμιάδη της ΝΔ, Μ.Μπόλαρη του ΠΑΣΟΚ, Κ.Βελόπουλου του ΛΑ.Ο.Σ. και Μ. Τρεμόπουλου των Οικολόγων Πράσινων.

Την Δευτέρα 27/9 στις 19.00 θα αναρτώνται στο ιστολόγιο οι ερωτήσεις και απαντήσεις όπως αυτές θα δοθούν από τους 4 υποψηφίους.

Το e-debate χωρίζεται σε 3 μέρη:

-Στο πρώτο μέρος υπάρχουν 6 κοινές ερωτήσεις προς τους 4 υποψηφίους.
-Στο δεύτερο μέρος 2 προσωπικές ερωτήσεις προς τον καθένα από τους τέσσερις υποψηφίους.
-Στο τρίτο και τελευταίο μέρος ο κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να απευθύνει, εάν το επιθυμεί, το δικό του σύντομο μήνυμα προς τους ψηφοφόρους της κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

Οι αναγνώστες, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις αναρτήσεις του Greece Salonika, θα έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν ελεύθερα χωρίς κανένα περιορισμό.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη ανάλογη προσπάθεια που γίνεται από ελληνικό ιστολόγιο.

Το Greece-Salonika, διανύοντας ήδη τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του ως το πρώτο blog ενημέρωσης που δημιουργήθηκε στη Β. Ελλάδα, ξεκινά με το πρώτο e-debate μια σειρά ανάλογων κινήσεων σε μια προσπάθεια συμβολής στην ποιοτική αναβάθμιση των ελληνικών ενημερωτικών ιστολογίων.

Πηγή: greece-salonika.blogspot.com