Τεχνικός σύμβουλος για το Ελληνικό ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός

Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:15
11/07/2019
Τεχνικός σύμβουλος για το Ελληνικό ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός
6
loading

Καθήκοντα τεχνικού συμβούλου για το έργο στο Ελληνικό αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργος Στασινός.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό. Στη συνάντηση παρέστη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι αναθέτει στον κ. Στασινό καθήκοντα τεχνικού συμβούλου, στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο υπουργός δήλωσε: «Όπως έχουμε τονίσει με κάθε ευκαιρία, η εμβληματική επένδυση του Ελληνικού θα προχωρήσει άμεσα. Θέλουμε να δώσουμε με το σημαντικό αυτό έργο, ξεκάθαρο μήνυμα ότι στην Ελλάδα γίνονται επενδύσεις και δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Προχωρούμε με συγκεκριμένες κινήσεις στην επίλυση όλων των προβλημάτων. Στην προσπάθεια αυτή, είναι όχι μόνο χρήσιμη, αλλά απαραίτητη η συμμετοχή του ΤΕΕ και του προέδρου, κ. Στασινού, προκειμένου οι επιλογές που θα γίνουν να έχουν και την κατάλληλη επιστημονική τεκμηρίωση. Η νέα κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς διότι, όπως έχουμε τονίσει, οι στόχοι για την ανάπτυξη της χώρας πιστεύουμε ότι είναι κοινοί και οφείλουμε να ενώσουμε σε αυτόν τον αγώνα όσο το δυνατόν περισσότερους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, κ. Στασινός είπε: «Προσπαθούμε με συνέπεια να ενισχύσουμε κάθε προσπάθεια, κάθε κυβέρνησης, που συμβάλλει στην πραγματική ανάπτυξη, δημιουργεί δουλειές και εισόδημα. Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα σύνθετο τεχνικό σχέδιο που οφείλουμε να προωθήσουμε με τεχνική επάρκεια και επιστημονική πληρότητα. Για μια ανάπλαση που έχει αργήσει πολύ, με περιβαλλοντικό όφελος για όλη την Αττική. Θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις, ώστε να επισπευστεί η προώθηση όλων των ζητημάτων, σε κάθε επίπεδο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar fire40

  Ποιανού μέρος θα πάρει ο υφυπουργός, του κράτους ή του επιχειρηματία; Γιατί ίσως δεν έχει καταλάβει ακόμα που βρίσκεται και για ποιον δουλεύει!

 2. avatar ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

  ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ και ΠΕΤΣΙΤΗ ΕΠΡΕΠΕ
  ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.......

 3. avatar Είναι πολλά τα λεφτά, είναι πολλές οι οφσόρ

  Οργανωμένα, τακτοποιημένα, μιζωμένα...
  Λάτσης, Άδωνις, δημαρχαίοι... Απλώς βάζουν ένα επαγγελματία να επιβεβαιώσει τα προηγουμένως προσυμφωνηθέντα!

 4. avatar PanosGianaros

  Αφού Α'ι'δωνη μου , είστε υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και υπέρ των επενδύσεων
  για πολλές και καλές δουλειές , , , γιατί βάλατε στην ΣΥΜΒΑΣΗ για το αεροδρόμιο στα
  Σπάτα , σε 80 χιλιόμετρα γύρω απο το αεροδρόμιο αυτό ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ;
  Γιατί στα 80 χιλιόμετρα πιάνει μέσα το αεροδρόμιο του Μαραθώνα , της Τανάγρας , του
  Τατο'ι'ου, της Ελευσίνας των Μεγάρων και το παλιό του Ελληνικού.
  Ετσι ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ την λειτουργία ενός . . . . ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟΥ. . . !
  Και μας λέτε πως είστε υπέρ των επενδύσεων . . . !
  Αμα τελειώσει το σανό , , υπάρχει άφθονη - - σε προσφορά - - βρώμη . . . !
  Τα'ι'σέ τους όλους , δεν καταλαβαίνουν τίποτε . . . !

 5. avatar Fire40

  Αυτος δεν ηταν συμβουλος στη Lamda Development; Για να μη ξεχνιομαστε οτι ξεπληρωνονται γραμματια απο τη ΝΔ. Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει