Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Όλα τα πρόσωπα που εμπιστεύθηκε ο νέος πρωθυπουργός για την υλοποίηση του προγράμματός του


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:09
08/07/2019
Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
85
loading

Σε εποχή Νέας Δημοκρατίας και Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται πλέον η χώρα, αφού ανακοινώθηκε και η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Πρωθυπουργός: Κυριάκος Μητσοτάκης

Αντιπρόεδρος κυβέρνησης: Παναγιώτης Πικραμμένος

Υπουργός Εσωτερικών: Τάκης Θεοδωρικάκος

Υφυπουργός Εσωτερικών: Θοδωρής Λιβάνιος

Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης: Θόδωρος Καράογλου

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Αναπληρωτής υπουργός: Γιώργος Κουμουτσάκος

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Λευτέρης Οικονόμου

Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων: Άδωνις Γεωργιάδης

Υφυπουργός Ανάπτυξης: Γιάννης Τσακίρης

Υφυπουργός Ανάπτυξης: Χρίστος Δήμας

Υφυπουργός Ανάπτυξης: Νίκος Παπαθανάσης

Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Κυριάκος Πιερρεκάκης

Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Γεώργιος Γεωργαντάς

Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Γρηγόρης Ζαρειφόπουλος

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Νίκος Παναγιωτόπουλος

Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας: Αλκιβιάδης Στεφανής (πρώην αρχηγός ΓΕΣ)

Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Νίκη Κεραμέως

Υφυπουργός Παιδείας: Σοφία Ζαχαράκη

Υφυπουργός Παιδείας: Βασίλης Διγαλάκης

Υπουργός Εργασίας: Γιάννης Βρούτσης

Υφυπουργός Εργασίας: Νότης Μηταράκης

Υφυπουργός Εργασίας: Δόμνα Μιχαηλίδου

Υπουργός Εξωτερικών: Νίκος Δένδιας

Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Υφυπουργός: Κώστας Φραγκογιάννης

Υφυπουργός: Αντώνης Διαματάρης

Υπουργός Δικαιοσύνης: Κώστας Τσιάρας

Υφυπουργός Δικαιοσύνης: Δήμητρης Κράνης

Υπουργός Οικονομικών: Χρήστος Σταϊκούρας

Υφυπουργός Οικονομικών: Απόστολος Βεσυρόπουλος

Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: Θόδωρος Σκυλακάκης

Υφυπουργός – αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα: Γεώργιος Ζαββός

Υπουργός Υγείας: Βασίλης Κικίλιας

Υφυπουργός Υγείας: Βασίλης Κοντοζαμάνης

Υπουργός Πολιτισμού: Λίνα Μενδώνη

Υφυπουργός Αθλητισμού: Λευτέρης Αυγενάκης

Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Κωστής Χατζηδάκης

Υφυπουργός Περιβάλλοντος: Γεράσιμος Θωμάς

Υφυπουργός Περιβάλλοντος: Δημήτρης Οικονόμου

Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών: Κώστας Καραμανλής

Υφυπουργός Υποδομών: Γιάννης Κεφαλογιάννης

Υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής: Γιάννης Πλακιωτάκης

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Μάκης Βορίδης

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Κώστας Σκρέκας

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Φωτεινή Αραμπατζή

Υπουργός Τουρισμού: Χάρης Θεοχάρης

Υφυπουργός Τουρισμού: Μάνος Κόνσολας

Υπουργός Επικρατείας: Γιώργος Γεραπετρίτης

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Στέλιος Πέτσας

Υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ: Άκης Σκέρτσος

Για την προεδρία της Βουλής θα προταθεί ο Κώστας Τασούλας.

Η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου σε πλήρη σύνθεση θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή μεθαύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 11:00.

Τα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη που μετέχουν στην κυβέρνηση

Στο νέο υπουργικό συμβούλιο μετέχουν 21 εξωκοινοβουλευτικά στελέχη.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν σχετικά τα εξής:

«Την δέσμευσή του να φέρει νέα πρόσωπα στην πολιτική και να αξιοποιήσει επιτυχημένα στελέχη τόσο από τον ιδιωτικό τομέα και το δημόσιο τομέα, όσο και ανθρώπους που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό σε θέσεις ευθύνης, κάνει πράξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ανακοίνωση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Είναι ενδεικτικό ότι 21 (από τα 51) στελέχη της νέας κυβέρνησης, δηλαδή το 40% του υπουργικού σχήματος, είναι πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική και πολλά απ' αυτά εγκατέλειψαν τις θέσεις τους για να στηρίξουν την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να γυρίσει η χώρα σελίδα.

Οι 3 εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί και οι 18 εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί μαζί με τα έμπειρα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα υλοποιήσουν το σχέδιο της ΝΔ στο οποίο έδωσαν ισχυρή εντολή την Κυριακή οι πολίτες, προκειμένου η χώρα να αφήσει οριστικά πίσω της την πολυετή κρίση και να ξημερώσει μια φωτεινή Ελλάδα.

Τα εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα που αναλαμβάνουν κυβερνητικό ρόλο.

Οι τρεις υπουργοί:

O Kυριάκος Πιερρακάκης που αναλαμβάνει υπουργός Επικρατείας - Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα αναλάβει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Κράτους με στόχο την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, είναι απόφοιτος του Harvard, καθηγητής στο Athens Tech College και, από το 2015, διευθυντής ερευνών του οργανισμού έρευνας και ανάλυσης διαΝΕΟσις.

Η νέα υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις για το χαρτοφυλάκιο που αναλαμβάνει, καθώς από το 1999 έως το 2004 κατείχε τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού. Είναι Δρ. Αρχαιολογίας και εργάζεται από το 1988 στο Κέντρο Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιότητας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, ενώ μεγάλος αριθμός άρθρων της έχει δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι ο τρίτος εξωκοινοβουλευτικός υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επιστρέφει σε ένα υπουργείο που γνωρίζει όσο λίγοι πολιτικοί, και που επί των ημερών του η αστυνομία σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της με κορυφαία τη σύλληψη των μελών της 17 Νοέμβρη. Θα αναλάβει να υλοποιήσει τον κεντρικό στόχο της ΝΔ να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και την εφαρμογή της κατάργησης του ασύλου ανομίας στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Οι 18 εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί

Ο Γιώργος Ζαββός που αναλαμβάνει υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος, έχει μακρά θητεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι ειδικός σε θέματα που αφορούν τον ευρωπαϊκό τραπεζικό τομέα.

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης που αναλαμβάνει υφυπουργός οικονομικών αρμόδιος για τη δημοσιονομική πολιτική είναι οικονομολόγος και έχει διατελέσει ευρωβουλευτής από το 2009 έως το 2014 καθώς και αναπληρωτής Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Αθηναίων από το 2003 ως το 2006, ενώ από το 2014 είναι Πρόεδρος της Δράσης.

Ο Γιάννης Τσακίρης που αναλαμβάνει υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για τις Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα είναι ένας από τους πλέον ειδικούς στην Ελλάδα σε θέματα επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital), διαθέτει πλούσια πείρα στον ιδιωτικό τομέα ενώ από το 2006 είναι στέλεχος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων.

Ο Νίκος Παπαθανάσης που αναλαμβάνει υφυπουργός Ανάπτυξης με αρμοδιότητα τον τομέα της βιομηχανίας και του εμπορίου, είναι από το 2016 γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας. Στα τριάντα πέντε χρόνια εργασιακής εμπειρίας του, πολλά από τα οποία σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση και τον εξορθολογισμό λειτουργίας εταιρειών καθώς και στη σημαντική βελτίωση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων.

Ο Κώστας Φραγκογιάννης που αναλαμβάνει υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια έχει διατελέσει για πάνω από 30 χρόνια υψηλόβαθμο στέλεχος σε σημαντικές επιχειρήσεις και ομίλους ενώ μέχρι σήμερα ήταν Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου Chipita.

Ο Αντώνης Διαματάρης που αναλαμβάνει υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού, είναι ο εκδότης του "Εθνικού Κήρυκα", μιας από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες εφημερίδες των Ελλήνων της διασποράς.

O Λευτέρης Οικονόμου που αναλαμβάνει υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για θέματα αντεγκληματικής Πολιτικής και σωφρονιστικού συστήματος είναι Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατά την περίοδο της Αρχηγίας του (2009-2011), εξαρθρώθηκε η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, δημιουργήθηκε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και αναβαθμίστηκε η 'Αμεση Δράση με την ίδρυση των ομάδων ΔΙΑΣ.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής που αναλαμβάνει υφυπουργός 'Αμυνας είναι πρώην αρχηγός ΓΕΣ και απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και του Πανεπιστήμιο Εθνικής 'Αμυνας (National Defense University-NDU) στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ όπου απέκτησε MBA σε «Στρατηγικές Ασφαλείας». Μεταξύ άλλων στη σταδιοδρομία του έχει διατελέσει αξιωματικός Επιχειρήσεων της Ελληνικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη που αναλαμβάνει υφυπουργός Παιδείας, αρμόδια για θέματα Α βάθμιας, Β βάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου που αναλαμβάνει υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής αλληλεγγύης ήταν η υπεύθυνη οικονομολόγος της ομάδας των κατασκευών για την Τρίτη Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ και τα τελευταία χρόνια Σύμβουλος Μεταρρυθμίσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης που αναλαμβάνει υφυπουργός Υγείας, έχει διατελέσει πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και Γενικός Γραμματέας Υγείας.

Ο Γεράσιμος Θωμάς που αναλαμβάνει υφυπουργός Ενέργειας αρμόδιος για θέματα ενέργειας και φυσικών πόρων, είναι αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων (EFSI). Σπούδασε οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων και διεθνείς σχέσεις στην Αθήνα, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες.

Ο Δημήτρης Οικονόμου που αναλαμβάνει υφυπουργός αρμόδιος για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος είναι Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντής του Εργαστηρίου Χωροταξικού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

Ο Δημήτριος Κράνης που αναλαμβάνει υφυπουργός Δικαιοσύνης υπήρξε ανώτατος δικαστικός λειτουργός, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστών.

Ο Θεόδωρος Λιβάνιος που αναλαμβάνει υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών και θα αναλάβει τη διαμόρφωση του νέου εκλογικού νόμου, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επί υπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας μέχρι σήμερα ήταν Διευθυντής Πληροφορικής του κόμματος και επικεφαλής της ψηφιακής καμπάνιας των Ευρωεκλογών του Μαΐου 2019 και των εθνικών εκλογών του Ιουλίου 2019.

Ο Γρηγόρης Ζαριφόπουλος που αναλαμβάνει υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για τα θέματα ψηφιακής στρατηγικής είναι στέλεχος επιχειρήσεων, μέχρι πρόσφατα Περιφερειακός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Google.

Ο 'Ακης Σκέρτσος που αναλαμβάνει υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, ήταν Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι πρόσφατα.

Τέλος ο Στέλιος Πέτσας που αναλαμβάνει υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης και Κυβερνητικός εκπρόσωπος, την περίοδο 2012-2014 ήταν από τους βασικούς διαπραγματευτές της ελληνικής πλευράς με τους εταίρους μας της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για τα θέματα δημοσιονομικής πολιτικής. Από τον Απρίλιο του 2018 ανέλαβε Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

85
σχόλια
 1. avatar Lxί – Ενεργητικός

  Τσάκιστε τους Συριζοναζί στην πράξη.

 2. avatar γλου γλου!

  γλου γλου γλου γλου γλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. avatar Κώστας Μπακ

  Μετά την υπουργοποίηση των Χρυσοχοΐδη – Μενδώνη, η Φωφώ της αλλαγής του … ΠΑΣΟΚ δήλωσε με το γνωστό, λιμανίσιο, υφάκι της:
  «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να λεηλατηθεί η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου από τους τυχοδιώκτες του κ. Τσίπρα»
  «Για κάθε έναν που εξαγοράζεται, χίλιοι έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής»
  «Εχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση γιατί δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να φανεί ο κ. Τσίπρας ως ο ηγέτης του χώρου. Τον προοδευτικό, δημοκρατικό πόλο τον εκφράζει η ιστορική παράταξη του ΠΑΣΟΚ όπως αυτή παρουσιάζεται πλέον μέσω του Κινήματος Αλλαγής»
  ~ Στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ειρωνικά, ότι ο κύριος Τσίπρας, μετά την υπουργοποίηση των Χρυσοχοΐδη – Μενδώνη, αλλά και την ζύμωση με στελέχη όπως ο κύριος Πιερρακάκης, στην ουσία “ψωνίζει από το κάτω ράφι”.

 4. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Περιμένουν οι καρναβαλιστες του Συντάγματος να ακυρώσει ο κουλης την συμφωνία. Χαχα

  1. avatar Ψάξε για δουλεία…

   τεμπέλη...τέρμα τα 0,60...τέρμα τα επιδόματα τεμπελιάς και ξάπλας...Τώρα μεροκάματο και ιδρώτα προσφέροντας στη κοινωνία μήπως και σταματήσεις να είσαι βάρος.

   1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

    Εμένα τι μου το λες δουλεύω από μικρός. Εσείς έχετε μάθει να ζείτε με εσπα να πληρώνετε για να πάρετε πτυχίο επειδή κανείς σας δεν μπορεί να περάσει στις πανελλήνιες και να δουλεύετε στις οικογενειακές επιχειρήσεις

    1. avatar @Πλιατσικολογος εθνικιστής

     Στου Ξαπλόπουλου στα Εξάρχεια δουλεύεις...κερδοφόρα επιχείρηση έτσι;...και εργοδότες;..οι γονείς σας προφανώς ε;...οικογενειακή επιχείρηση;..μπράβο μπράβο..άξια τέκνα της κοινωνίας..

     1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

      Εργασιακή εμπειρία σε οικογενειακές επιχειρήσεις δηλαδή αφεντικά από κούνια είναι οι πιο πολλοί υπουργοί σας. Άριστοι όλοι που τελείωσαν πανεπιστήμια πληρώνοντας

     2. avatar @Πλιατσικολογος εθνικιστής

      Όταν σου έλεγαν οι γονείς σου να διαβάζεις εσύ καταλήψεις..απλυσιά..και μπάφους..και σου φταίνε τα παιδιά που σπούδασαν..Ρε τράβα στη Πυροσβεστική να σε πλύνει με τη μάνικα διότι εκτός την απλυσιάς στο σώμα έχει πιάσει μάκα και ο εγκέφαλος σου.

     3. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

      Εγώ διάβασα και σπούδασα. Αυτοί πλήρωσαν και πήραν πτυχίο. Αυτή είναι η διαφορά μας. Επίσης έψαξα για να βρω δουλειά δεν την είχα στρωμένη όπως τα λαμογια σας

     4. avatar Τι;…

      δεν σε βοήθησε ο Τσίπρας να σε χώσει σε κανένα Δήμο συμβασιούχο;...δεν πρόλαβε;...ή ήθελες με τη πρώτη προϊστάμενος και χάλασε το γλυκό;..(βλέπε Καρανίκα)

 5. avatar Άγαμοι θυται

  Καλή επιτυχία στον Κυριακο !!!
  Και μη ξεχνάτε, «το νου σας ρεμάλια» που έλεγε και ο αείμνηστος Κων/νταρας εαν δεν θέλετε να γίνεται και εσείς ΠΑΣΟΚ ...

  1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

   Αυτό που συνεργαστηκατε;;

 6. avatar Πάντως…

  Δεν είναι απίστευτο που λίγα χρόνια πριν κάποιους από αυτούς τους βριζανε, και το τώρα τους υπερψήφισαν; Απίστευτος λαός οι Έλληνες...

 7. avatar Περι σχολιων

  Που αφορουν τα συριζοτρολ.Ακομα περιμενω τα λεφτα ανα ποσταρισμα που εταξε ο γνωστος επιχειρηματιας.

 8. avatar Ελευθερώθηκαμε

  Υπέροχη μέρα, υπέροχοι άνθρωποι, φρικτοι πόνοι και σκουξιμο για τα συριζοτρολλ. Τριπλή χαρά.

  1. avatar Στον αγυριστο ο Τσιπρας (που δυστυχως θα επιστρεψει), ΑΛΛΑ..

   ..να το θυμασαι αυτο το σχολιο σου σε λιγο καιρο. Λεω εγω τωρα..

 9. avatar Για τον

  Κυριο Χρυσοχοιδη.Ο υπουργος που δηλωσε οτι επειδη δεν ηταν της αρμοδιοτητας του υπουργειου του υπεγραψε το μνημονιο το 2012 χωρις να το διαβασει.Οσον αφορα τα μετρα που εχει εξαγγειλει ο κυριος Μητσοτακης χθες ο κυριος Γραφακος αναπληρωτης κυβερνητικος εκπροσωπος της Νεας Δημοκρατιας μιλωντας στο ραδιοφωνο μιλησε για συντελεστη 9 τοις εκατο φορολογιας εισοδηματος για εισοδηματα ως 10000 Ευρω μονο για αυτοαπασχολουμενους και οχι για μισθωτους και συνταξιουχους.

 10. avatar Ακάλεστος

  EMETOΣ.

  1. avatar @Ακάλεστος

   Σου ήρθε εμετός ε;..φυσικό είναι..τώρα που θα αναγκαστείς να βρεις δουλειά, θα σου έρθουν κι άλλα..κούραση, ιδρώτας..να δεις πως βγαίνει το ψωμί...ουστ!!!!!

 11. avatar Πιόνια

  Κεραμέως: απο τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ στο υπουργείο παιδείας!!!!
  Δένδιας: ο δικηγόρος των Ρότσιλντ στο υπουργείο εσωτερικών!!!!
  Περιττά τα θαυμαστικά. Γνωριζουμε οτι την Ελλάδα την κυβερνούν μαριονέτες εδω κ πολλές δεκαετίες.
  Κ ο λεβέντης ο ελληνάρας; Ζαντα, παραλία, καφέ κ tattoo
  Ραγιάδες απο κούνια

  1. avatar Συνομοσιολογος

   Μπίλντερμπεργκ, Ρότσιλντ, Σορός και Ελοχιμ θέλουν το κακο μας. Μονη λύση ο Λιακοπουλος

 12. avatar ακόμα το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει;

  ΝΔ ψηφίσαμε [...]

 13. avatar Αρρωστεια

  Σκυλιάσατε αριστερουληδες γιατί ο δικός μας νταβατζής την εχει πιο μεγάλη απο τον δικό σας! Άντε τώρα όλες μας δουλειά γιατί ο νταβάς εχει ασχημα γούστα!

 14. avatar Βασίλειος ο Β’

  Ο ακροαριστερός Πασόκος ο Χρυσοχοίδης τι δουλειά έχει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη? Αυτός δεν ήταν που έκανε συναυλία για τους λαθρομετανάστες στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα? Το αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστούν οι κάτοικοι της περιοχής και να στραφούν μαζικά στη Χρυσή Αυγή! Αίσχος! Ακροαριστεροί να ελέγχουν την Ελληνική Αστυνομία!

  1. avatar Ancient Greece

   Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Υπουργός ΠΡΟΠΟ με παράσημο τη σύλληψη της 17Ν σου λέει κάτι ?

 15. avatar Kritongr

  Με το καλημέρα 2 γκάφες, Άδωνις η μεγάλη, Χατζηδάκης η λίγο μικρότερη, οι υπόλοιποι θα δούμε σύντομα. Θα καεί η Αθήνα, από Σεπτέμβρη και μετά. Τώρα μπάνια.

  1. avatar Low First

   Βαζω στοιχημα!

 16. avatar Maximosb*

  Δεν προλάβαμε να ψηφίσουμε και αρχίσαμε ΠΑΛΙ στραβά... Σταϊκούρας στο οικονομικών...???!!! Απαράδεκτο.... ο ορισμός της διαπλοκής...κρίμα με το καλημέρα να επαναλαμβάνονται λάθη από το παρελθόν...ΚΡΙΜΑ.

  1. avatar Low First

   Εσεις τι περιμενατε δηλαδη; Απορωωω

 17. avatar Capital

  Ζαιοι.......πίτσα! Δεν θα την χορταινετε άχρηστοι...

 18. avatar Δεξιά

  Ξεχνάμε πολυ εύκολα τελικά. Οικογενειοκρατία, μίζες, για την καρέκλα όλα. Και ο Έλληνας πάλι να τους ψηφίσει. Δεν υπάρχει σωτηρία γ\'αυτη τη χώρα, τέλος. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας

 19. avatar Άσχετoι

  Πολύς κόσμος, άσχετοι με το αντικείμενο των υπουργείων! Ίσα για να βολευτούν να μη γκρινιάζουν...
  Όσο για εσένα... Σκάσε και πλήρωνε!

  1. avatar @Άσχετoι

   Έχεις δίκαιο...δεν είναι αξιότιμοι Άθεοι..αξιότιμοι αναρχικοί..αξιότιμοι μπαχαλάκηδες..αξιότιμοι τρομοκράτες..αξιότιμοι αγράμματοι Κνίτες...έχεις δίκαιο, έχεις δίκαιο...αλίμονο.

 20. avatar Sv7n

  Ελπίζω να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει για το καλό της χώρας και να μην βάλουν το χέρι στο μέλι. Λίγο φιλότιμο σε γμτ.

  1. avatar Άμα υπήρχε,

   δεν θα είχαμε φθάσει εδώ που φθάσαμε! Και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι, ελάχιστοι δυστυχώς, που μιλούν ακόμα για φιλότιμο!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει