Ιδιαίτερα συγκινημένη και με φωνή που σπάει εμφανίζεται στο προεκλογικό της σποτ η υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα Βάνα Μπάρμπα.

«Για μια δυνατή ιδέα αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές. Για την προστασία των ευαίσθητων ομάδων, των ανθρώπων που αδικούνται και δεν έχουν κανέναν να τους υπερασπίζεται […] Όλα αυτά τα χρόνια είδα πολλά. Δεν άλλαξα τον κόσμο, απλά τον τρόπο που τον κοιτάζω. […] Γιατί η ουσία της πολιτικής ήταν, είναι και πάντα θα παραμένει ο άνθρωπος» λέει η γνωστή ηθοποιός.

«Το ΚΙΝΑΛ ήταν ανέκαθεν το κόμμα της καρδιάς μου. Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έφερε σε όλους τους Έλληνες χαρά» λέει η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε το βίντεο:

Προεκλογικό βίντεο Βάνα Μπάρμπα

Δεν είμαι άνθρωπος της οικονομίας, είμαι άνθρωπος της κοινωνίας! Δεν κρύβω λόγια. Πιστεύω στον αγώνα που έχει συναίσθημα και καρδιά.Είμαι αυτή που ξέρετε.Και σας χρειάζομαι ΜΑΖΙ ΜΟΥ!Δείτε το προεκλογικό μου βίντεο που γυρίστηκε δίπλα στην υπέροχη λίμνη Ιωαννίνων!

Posted by Vana Barba on Thursday, 4 July 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Στη μάχη του σταυρού ρίχνονται την Κυριακή 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι βουλευτές. Οι ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες και πάλι, 1,5 περίπου μήνα μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες ανέδειξαν πρώτη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία με σημαντική διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή.

Αυτή τη φορά, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Η ψηφοφορία διαρκεί από τις 07:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα. Στις Βουλευτικές Εκλογές 2019, ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων του συνδυασμού, σημειώνοντας στο ψηφοδέλτιο σταυρό προτίμησης παραπλεύρως του ονόματός τους. Ψηφίζουμε αποκλειστικά με σταυρό (+) στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του ψηφοδελτίου. Εάν βάλουμε σταυρό, και αριστερά και δεξιά, το ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο.

Exit poll: Με το κλείσιμο των καλπών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, στις 19:00, θα μεταδοθεί το κοινό exit poll 2019, δίνοντας μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης. Αμέσως μετά ξεκινά η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών 2019 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, θα καλύψει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για το exit poll και τη ροή των αποτελεσμάτων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.