Οικονομική ενίσχυση από το Κατάρ για τη δημιουργίας μονάδων υγείας στο Μάτι

Στον Πρόεδρο της Βουλής ο πρέσβης της χώρας


ΕΛΛΑΔΑ
14:37
13/06/2019
Οικονομική ενίσχυση από το Κατάρ για τη δημιουργίας μονάδων υγείας στο Μάτι
2
loading

Συνάντηση με τον Πρέσβη του Κατάρ Abdulaziz Ali Al – Naama είχε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με αντικείμενο την ενίσχυση της δημιουργίας μονάδων υγείας στο Μάτι.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Βουλής έθεσε στον Πρέσβη το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης από την πλευρά του Κατάρ στον κεντρικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για το Μάτι, που επλήγη πέρυσι από τη φονική πυρκαγιά, για την ανέγερση μίας ή και περισσοτέρων μονάδων υγείας στην περιοχή. «Υπάρχει μια δέσμευση, από την πλευρά του Κατάρ, μετά την επίσκεψη και του Υπουργού Εξωτερικών του κ. Κατρούγκαλου, για να υπάρχει μια βοήθεια προς τους πληγέντες της μεγάλης τραγωδίας η οποία συνέβη πριν ένα έτος στη χώρα μας, μας γεμίζει υποχρέωση και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την κυβέρνηση σας. Πράγματι η αλληλεγγύη είναι το όπλο με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι καταστροφές και να θεραπεύονται οι άνθρωποι που υπέστησαν, όσα τρομερά υπέστησαν σ’ αυτή την πρωτοφανή τραγωδία» επισήμανε ο κ. Βούτσης.

Ο Πρέσβης Abdulaziz Ali Al – Naama επιβεβαίωσε την πρόθεση του κράτους του Κατάρ για την ενίσχυση της δημιουργίας μονάδων υγείας στο Μάτι λέγοντας πως «δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Κατάρ συμβάλλει και βοηθάει όλες τις φιλικές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων, αναμένουμε μια πλήρη και ολοκληρωμένη μελέτη αυτού του έργου, εμείς θα συμβάλουμε στην κατασκευή μιας πτέρυγας του νοσοκομείου αυτού, όπως αυτό συμφωνήθηκε στην επίσκεψη του κ. Κατρούγκαλου στη χώρα μας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar supercat

  παλι για ανοικοδομηση ???? εθκαιρια α απαλλοτριωθεί και να γινει δασος όπως παλια

 2. avatar PanosGianaros

  Κύριε Βούτση . . . μην βιάζεστε να πάρετε τα λεφτά .
  Γιατί θα πέσουν στα χέρια αυτών που πήρανε τα λεφτά
  για τους πυρόπληκτους της Ηλείας , και θα έχουν την
  ίδια τύχη . . . !
  Να το πείτε στους Καταριανούς , , να επιβλέπουν οι ίδιοι την κατασκευή και την πορεία του έργου διαφορετικά τα χρήματα μπορεί να βρεθούν στην ΚΕΝΥΑ όπως αυτά που είχε στείλει η Ντόρα και τα είχε \' \' παρκαρισμένα \' \' εκεί για να - - ξεχαστούν - - και να πάνε σε \' \' καλή μεριά \' \' . . !
  Μετά θα λένε ότι τα - - χάσανε - - οι Συριζαίοι . . . !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει