Τη δυσαρέσκεια για τη μεταχείριση που του επεφύλαξε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας και για το οριστικό «κόψιμο» από το ψηφοδέλτιο εξέφρασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Καπετανόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Καπετανόπουλος, την πρώτη κατά τη διάρκεια της 22χρονης συνεχούς θητείας του ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο κ. Γκιουλέκας δεν του ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν τον θέλει στο συνδυασμό του.

«Είχα δηλώσει ότι θα τερματίσω τη θητεία μου, μετά από 25 χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Στις 2 Αυγούστου, όμως, σε συνάντηση με τον κ. Γκιουλέκα μου ζήτησε να είμαι το δεξί του χέρι. Εγώ δεν χτύπησα την πόρτα κανενός. Αυτοί χτύπησαν τη δική μου. Αργότερα, όταν τηλεφωνηθήκαμε μου είπε πως δε θέλει να πάρει την αρνητική προίκα του Παπαγεωργόπουλου και τον ρώτησα αφού δεν με ήθελε γιατί με εξαπάτησε», είπε ο κ. Καπετανόπουλος, απαιτώντας μία συγνώμη για την όλη συμπεριφορά.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να στηρίξει τον κ. Γκιουλέκα ως υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ενώ δεν σκοπεύει να στηρίξει και κανέναν άλλον και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους του, που θα κατέβουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.