Η φωτογραφία Καραμανλή – Ταχιάου πριν από 28 χρόνια

Συνάντηση είχαν ο πρώην πρωθυπουργός και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:41
10/12/2018
Η φωτογραφία Καραμανλή – Ταχιάου πριν από 28 χρόνια
1
loading

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, που έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο γραφείο του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του κ. Ταχιάου, η συνάντηση κράτησε μια ώρα, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη Θεσσαλονίκη και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καραμανλής ευχήθηκε επιτυχία στον κ. Ταχιάο, λέγοντας ότι τη θεωρεί σίγουρη, και συμφώνησαν να είναι σε επικοινωνία. Θα τα «ξαναπούν» στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ θα κάνουν και κοινή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση αυτή αναφέρεται ο κ. Ταχιάος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Έχει ποστάρει μια φωτογραφία πριν από 28 χρόνια που δείχνει τον Κώστα Καραμανλή, νέο βουλευτή τότε της ΝΔ, τον τότε δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ντίνο Κοσμόπουλο και τον Νίκο Ταχιάο, δημοτικό σύμβουλο.

«Πριν από 28 χρόνια, ως νεαρός βουλευτής ο Κώστας Καραμανλής "έβαζε πλάτη" για την εκλογή του Ντίνου Κοσμόπουλου ως δημάρχου Θεσσαλονίκης», έγραψε ο Ν. Ταχιάος και συμπλήρωσε: «Σήμερα, ο επίσης νεαρός δημοτικός σύμβουλος που ποζάρει δίπλα του στην φωτογραφία του 1990, είχε την χαρά να ανταλλάξει μαζί του απόψεις για την πόλη και την πολιτική. Ελάχιστοι διαθέτουν το πολιτικό αισθητήριο του Κώστα Καραμανλή και το ταλέντο να είναι με δυο κουβέντες πάντα to the point. Τον ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διέθεσε. Και όσο για τα υπόλοιπα; Παραπολιτικά δεν υπάρχουν, με τον Καραμανλή μόνο πολιτική. Θα το δείτε εν καιρώ. Πού; Στη Θεσσαλονίκη».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Πολυχρωμιες πλακάκια βιτρώ, ο Κούλης Ο.Ε. (Οικογενειακή Επιχείρηση)

  Μόνο η ""δημοκρατία """"μας παρέμεινε νέα.....
  Δηλαδή όχι ακριβώς..,
  Να,έγινε μια ανά κατά δια νομή των μπάζων του κατεδαφιστεου...,μπήκαν και υποστυλώματα στα ακροδεξιά της κατασκευής, τα σπασμένα πλακάκια γινηκαν βιτρώ πολύχρωμα ,ένα κουλό με τη φάρα του ανέλαβαν χρέη οικονομου .... το μπαζωμενο ρέμα το βάφτισαν ποτάμι και θα το παρακάμψουν αφού το αντλήσουν, τις πρασινάδες της Ραπουνζέλ θα τις κάνουν βιωματικό πάρκο(με ακηδες γιαννους βαγγελες ανθοπουλους τσουκατους μαγγινες και άλλα αξιοθέατα)
  ,κάτι ουγκανα της φάρμας ""κασιδιασμενος-λαγός Φύρερ Νικόλαος και κόρες""θα τα κάνουν σκυλιά φύλακες, κάτι τσεκούρια μπαλνταδες και φαύλο φυρφιριδια θα τα λιώσουν για σιδεροβεργες στα υποστυλώματα κλπ κλπ
  Γενικά όλα καλά
  Ποιο νέα από ποτέ η νέα μητσοτοκρατία μας... Με την ευγενική χορηγία του ΣΑ<Ι....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει