Στις 11:00 η συνάντηση Βαρθολομαίου-Γαβρόγλου

Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:18
10/11/2018
Στις 11:00 η συνάντηση Βαρθολομαίου-Γαβρόγλου
1
loading

Στις 11 σήμερα το πρωί θα συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από κύκλους του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναφορικά με τις εξελίξεις στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας στην Ελλάδα σημείωσαν ότι όταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο ενημερωθεί επισήμως για τις προθέσεις της κυβέρνησης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα τις θέσει υπ όψιν της Αγίας και Ιεράς Συνόδου που συνεδριάζει στις 27 Νοεμβρίου προκειμένου να τις αξιολογήσει και να τοποθετηθεί επ' αυτών.

 

 

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    '' Στις 11 σήμερα το πρωί θα συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας.'' ΤΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΡΕ ΣΥ . ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ . ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ , ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ . ΤΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΡΕ ΣΥ ? ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΦΑΝΑΡΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑ ΣΟΒΑΡΟΙ . ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει