Έντονη αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό άερα του ΣΚΑΪ είχαν το πρωί της Κυριακής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Ο κ. Κυρανάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διόρισε το σύζυγό της διευθύνοντα σύμβουλο, με τη δεύτερη να αρνείται την καταγγελία.

«Δεν διορίστηκε ο σύζυγός σας; Δεν είναι διευθύνων σύμβουλος;» τη ρώτησε σε έντονο ύφος ο κ. Κυρανάκης για να λάβει την απάντηση της κα. Καφαντάρη «Όχι». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτησή της κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να είναι πιο σεμνοί. Για να λάβει την απάντηση του κ. Κυρανάκη «Θέλετε να διορίζετε συγγενείς και να μην μιλάμε. Θέλετε σιωπηλή αντιπολίτευση;».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο από το 17:38 και μετά

Για fake news κάνει λόγω η Κουμουνδούρου

«Η σημερινή αήθης επίθεση του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Κυρανάκη, στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καφαντάρη, και στην κυβέρνηση, περί δήθεν διορισμών στο δημόσιο, αποτελεί άλλο ένα δείγμα fake news από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στη ΔΕΠΕΝΕ, η οποία δεν λειτουργεί καν!» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση, «πρόκειται σίγουρα για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις του κόμματος της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ» και τονίζεται ότι «το ότι επιστρατεύουν τα ίδια “επιχειρήματα” κάθε φορά που διαψεύδονται τα κινδυνολογικά τους αφηγήματα είναι επίσης συνηθισμένο».

«Ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι πλούτισαν σε βάρος του και ποιοι έκαναν τους κομματικούς διορισμούς επιστήμη. Όπως γνωρίζει τις μεγάλες θεσμικές τομές που έχει κάνει η κυβέρνηση και στη δημόσια διοίκηση ώστε η αναξιοκρατία και το κομματικό κράτος να λάβουν τέλος» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.