Ο Μ. Μπαρόζο υπεύθυνος για την «κατάντια» της Πορτογαλίας, λέει ο Γ. Καρατζαφέρης που καταφέρεται κατά του προέδρου της Κομισιόν για τις δηλώσεις του για την Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Μανουέλ Μπαρόζο είναι ο ίδιος που οδήγησε την Πορτογαλία, ως πρωθυπουργός της, «στην ίδια κατάντια με εμάς», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν, για την προοπτική της χώρας μας.

«Με μεγάλη καθυστέρηση και προεκλογικά, ακούσαμε τις ιδέες για ρευστότητα στην αγορά, του κ. Μπαρόζο. Μα, ο ίδιος δεν ήταν πρωθυπουργός για πολλά χρόνια στην Πορτογαλία που την οδήγησε στην ίδια κατάντια με εμάς;», αναρωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης και προσέθεσε: «Τελικά, όλοι πειραματίζονται στου “Κασίδη το κεφάλι”».

Τέλος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στη σημερινή ημερομηνία υπενθυμίζοντας ότι σαν σήμερα, πριν από 71 χρόνια, αυτοκτόνησε ο τραπεζίτης πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής, με την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα. Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ο Κορυζής ήταν ο ένας και μοναδικός πρωθυπουργός στην Ευρώπη, που προέβη σε αυτήν την πράξη. «Τώρα, οι πολιτικοί “αυτοκτονούν” την Ελλάδα με την εισβολή, πάλι, των ίδιων δυνάμεων κατοχής», κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, περιοδείες θα πραγματοποιήσει εκτός από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, και ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος το Σάββατο θα επισκεφθεί το νομό Πέλλας και το νομό Σερρών, ενώ την Κυριακή θα επισκεφθεί την Κοζάνη.