Απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ, με αφορμή τη μεταφορά φιλοξενούμενων από το Ίδρυμα Σκαραμαγκά. Όπως σημειώνει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της «η ΟΝΝΕΔ επιμένει στη διασπορά ψευδών και fake news, σχετικά με την υπόθεση της μεταφοράς των πρώην φιλοξενούμενων από το Ίδρυμα Σκαραμαγκά, παρά την λεπτομερή ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν μας κάνει εντύπωση, αφού η ψευδολογία και οι τακτικές μονταζιέρας είναι συνώνυμο της Ν.Δ. και της νεολαίας της».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει «χρειάζεται βέβαια, περισσό θράσος να κατηγορεί η Νεολαία της Ν.Δ., το κόμμα που συστηματικά απαξίωσε και διέλυσε τη Δημόσια Υγεία και Πρόνοια, για χάρη ιδιωτικών, επιχειρηματικών συμφερόντων, την παρούσα κυβέρνηση, για αναλγησία».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει «όσο για τις ύβρεις και την πολιτική χυδαιότητα των χαρακτηρισμών που χρησιμοποιεί η ΟΝΝΕΔ, στην ανακοίνωσή της, είναι ενδεικτική του επιπέδου επιχειρηματολογίας, του πολιτικού και του γενικότερου πολιτισμού της. Καλούμε τη Ν.Δ. να πάρει θέση για αυτές τις χυδαιότητες».

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ «άτομα με αυτισμό εκδιώχθηκαν για να αξιοποιήσει το κτίριο το ΤΑΙΠΕΔ».

TAGS