Σφοδρή σύγκρουση αναμένεται στη σημερινή αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών στην Ολομέλεια της Βουλής για την υπόθεση με την πώληση των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

Η διαδικασία ξεκινά στις 13:00 και εφόσον ακολουθηθούν οι οδηγίες του Κανονισμού της Βουλής, την συζήτηση θα ανοίξουν οι ερωτώντες βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητούν και τον έλεγχο του Πάνου Καμμένου.

Στη Νέα Δημοκρατία να προβλέπουν Black Monday για την κυβέρνηση με αφορμή την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία παρουσία του Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα, ωστόσο από την κυβέρνηση λένε πως οι κατηγορίες δεν αποκλείεται να γυρίσουν μπούμερανγκ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Πειραιώς τις τελευταίες ημέρες εξετάστηκε το ενδεχόμενο η συζήτηση της επερώτησης της ΝΔ να αξιοποιηθεί για ευρύτερες πρωτοβουλίες. Να ζητήσει, δηλαδή, ο πρωθυπουργός να κινηθεί η διαδικασία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ή η ΝΔ να υποβάλει πρόταση μομφής είτε κατά του κ. Καμμένου είτε συνολικά κατά της κυβέρνησης.