Ξεκινά αύριο το απόγευμα στις 6 η συζήτηση του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής και θα διεξαχθεί, σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής, μέσα σε πέντε συνεχείς συνεδριάσεις. Η συζήτηση θα ξεκινήσει με τις ομιλίες των γενικών και ειδικών εισηγητών των κομμάτων και θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τους υπουργούς και εισηγητές του ΠΑΣΟΚ για τον προϋπολογισμό του 2012.

Την ίδια μέρα αναμένεται να τοποθετηθούν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων καθώς και ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα κλείσει τη συζήτηση. Η πατροπαράδοτη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου, κατά την οποία η βουλή ψήφιζε τον προϋπολογισμό, μεταφέρθηκε φέτος αρκετά νωρίτερα εξαιτίας των ραγδαίων οικονομικών εξελίξεων καθώς και των «πιέσεων» της τρόικας να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση πριν το τέλος του χρόνου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.