Ενημέρωση για την επένδυση του Ελληνικού θέλει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση επίκαιρης ερώτησης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:19
03/02/2017
Ενημέρωση για την επένδυση του Ελληνικού θέλει η Δημοκρατική Συμπαράταξη
2
loading

Την ανάγκη να ενημερωθεί η Βουλή για την πορεία της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού, επαναφέρει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία δια του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου υπογραμμίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρέπει να ανταποκριθεί στο έγγραφο διακομματικό αίτημα και να προσέλθει στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές προς ενημέρωση.

Την αντίδραση του κ. Κωνσταντινόπουλου προκάλεσε η αναβολή προγραμματισμένης για σήμερα επίκαιρης ερώτησης για την επένδυση του Ελληνικού, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του υπουργού Οικονομικών.

«Υπάρχει αίτημα, με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που συνυπογράφεται από βουλευτές της ΝΔ, της Ένωσης Κεντρώων και το Ποτάμι, να συνεδριάσουν οι αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές για το θέμα. Δυστυχώς, ούτε αυτό έχει γίνει εδώ και 2,5 μήνες. Δεν μπορεί ο υπουργός να μας λέει ότι οι συναρμόδιοι υπουργοί εργάζονται για το μεγάλο έργο της επένδυσης του Ελληνικού και ο κ. Σταθάκης να δηλώνει στη Βουλή ότι είναι αναρμόδιος για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Δεν μπορεί ένας υπάλληλος του δασαρχείου να σταματάει, πιθανότατα με τη βοήθεια και την ανοχή της κυβέρνησης, μια επένδυση 8 δισεκατομμυρίων ευρώ» αναφέρει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και καλεί τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης Νικήτα Κακλαμάνη να μεταφέρει στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ότι πρέπει να γίνουν σεβαστές οι υπογραφές των βουλευτών των τριών κοινοβουλευτικών επιτροπών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Diaa

    \"Δημοκρατική Συμπαράταξη\", δηλαδή άλλο ΑΦΜ, όχι του ΠΑΣΟΚ (ΑΦΜ Επιβαρυμένο με 200 εκ χρέος).

  2. avatar Social Distortion

    Το έργο έχειήδη ξεκινήσει. Τις διαφημίσεις ολημερίς και ολονυκτής κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην ΕΡΤ, δεν τις είδατε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει