Εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η σημερινή μέρα είναι ιστορική γιατί σήμερα νίκησε η Ελλάδα είπε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος σε άτυπη ενημέρωση που είχε με δημοσιογράφους.

Ο κ. Μόσιαλος επιβεβαίωσε την αποψινή συνάντηση οικονομικών επιτελείων των δύο πλευρών με τους κκ Βενιζέλο, Σαχινίδη και Ζανιά να είναι από την πλευρά της κυβέρνησης και τους κκ Σταμάτη, Σταϊκούρα και Λαζαρίδη από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συζήτηση θα τεθούν τα ζητήματα και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.
Επίσης όπως ενημέρωσε ο κ. Μόσιαλος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα συμμετάσχει εκ μέρους της Ελλάδας στην αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup.

Οι εκλογές όπως είπε ο κ. Μόσιαλος θα διεξαχθούν μετά την πλήρη υλοποίηση της συμφωνίας της 26 ης Οκτωβρίου.
Σε ότι αφορά την σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας των κκ Παπανδρέου και Σαμαρά ο κ. Μόσιαλος είπε ότι αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα, μετά το τέλος της μάλιστα οι κκ Παπανδρέου και Σαμαράς συνομίλησαν κατ΄ιδίαν για λίγο, ενώ από νωρίς αύριο το πρωί θα επικοινωνήσουν για το πρόσωπο του πρωθυπουργού και την σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης ευρύτερης συμμετοχής.

Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Μόσιαλος είπε ότι δεν υπάρχει, ούτε ετέθη βέτο συμμετοχής άλλων κομμάτων στην υπό σχηματισμό κυβέρνηση.