Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητά ο Θ.Πάγκαλος από 26χρονο φοιτητή, εξαιτίας ενός δημοσιεύματος του τελευταίου που τον έθιγε.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατέθεσε αγωγή για ηθική βλάβη κατά του Βαγγέλη Μυτιληναίου, φοιτητή Φιλοσοφικής, ο οποίος είχε καταφερθεί κατά του Θ.Πάγκαλου και της συζύγου του, κατηγορώντας τους για ξεπούλημα των παραλιών.
Το άρθρο γράφτηκε πριν από τις δημοτικές εκλογές και ο φοιτητής ήταν υποψήφιους δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Σαρωνικός Συνεργασία», αλλά δεν εξελέγη.

Υποψήφια ήταν και η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, η οποία επίσης δεν εξελέγη.

Ο Β. Μυτιληναίος στο άρθρο του είχε κάνει λόγο για δήμους, συμπεριλαμβανομένου και του Σαρωνικού στους οποίους «λιγουρεύονται κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των παραλιών με το να τις κλείσουν, ώστε να μπορέσουν να γίνουν μετά ξενοδοχειάρες με τις δικές τους παραλίες.

Φωτογράφιζε μάλιστα τον Θ. Πάγκαλο και τη σύζυγό του, η οποία από πέρσι έχει καταθέσει αγωγή.

Μιλώντας σήμερα στην «Ελευθεροτυπία» ο 26χρονος, παρά τις αγωγές επιμένει στα όσα είχε γράψει στην επίμαχη ανάρτηση, δηλώνοντας ότι «η υποψηφιότητα της Χριστίνας Χριστοφάκη στο Δήμο Σαρωνικού και η παρουσία της στα κοινά του εν λόγω δήμου, αποτελούσε και αποτελεί δούρειο ίππο των μεγαλοσυμφερόντων και ο σύζυγός της βοηθάει στην επίτευξή τους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.