Την ενόχλησή του για την κριτική που ασκήθηκε στην πρωτοβουλία «Παραιτηθείτε» εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1.

Απευθυνόμενος στον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, ο κ. Φωτήλας σημείωσε: «Θέλω να πω δυο λόγια σχετικά με την εκδήλωση του παραιτηθείτε, στην οποία συμμετείχα. Είμαι θυμωμένος…. Λαϊκιστές βγαίνουν και κοροϊδεύουν έναν κόσμο ο οποίος βγήκε να διαδηλώσει με μία αξιοπρέπεια, μάλιστα χρησιμοποιώντας ελεεινά και σεξιστικά σχόλια. Μπορείς να κριτικάρεις, μπορείς να ειρωνευτείς, μπορείς ακόμα και να «χτυπήσεις τον πολιτικό σου αντίπαλο. Αυτό είναι αποδεκτό στα πλαίσιο του κοινοβουλευτισμού. Αλλά όταν ειρωνεύεσαι και κοροϊδεύεις τον απλό πολίτη, αυτό δεν είναι ανεκτό.

Πώς θα σας φαινόταν αν εγώ μιλούσα για τον ευτραφή κομμουνιστή, ο οποίος με τα περίσσια προγούλια, πίσω από τους ακριβούς κολλαριστούς γιακάδες, με τα μαντιλάκια και τα γυαλιστερά κουστούμια, το γλοιώδες χαμόγελο….; Ή πως θα σας φαινόταν αν μιλούσα εγώ για άπλυτους και αξύριστους υπουργούς ή αν μιλούσα για αγράμματους και ασουλούπωτους υπουργούς;».

«Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά αλλά εσείς το ξεκινήσατε, μιλώντας για απλούς πολίτες που κατέβηκαν με αξιοπρέπεια και ήθος να διαδηλώσουν για οποιοδήποτε ζήτημα. Αυτό όμως είναι το ήθος των ανθρώπων που κυβερνούν», κατέληξε ο βουλευτής.