Να αποτελέσουν οι απόψεις που θα συζητηθούν το επόμενο τριήμερο τη βάση μιας ολόκληρης πολιτικής και όχι απλά μια πρόταση, φιλοδοξούν οι διοργανωτές του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που ξεκινάει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καραγιάννης στο ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9».

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο η Νέα Δημοκρατία ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των νέων είπε ότι η ΟΝΝΕΔ ως «η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή κομματική νεολαία, πρέπει να θέτει αυτή την ατζέντα και να μην σέρνεται πίσω από τον εκάστοτε αρχηγό και την εκάστοτε πολιτική».

Ο κ. Καραγιάννης είπε ακόμη ότι το συνέδριο αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του γύρω στις 19:00 το απόγευμα, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είθισται να κάνει ο εκάστοτε πρόεδρος.

Το σύνθημά του συνεδρίου είναι «παίζουμε επίθεση», όπως είπε ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, και αποτελεί το καλύτερο σλόγκαν, καθώς η μόνη λύση είναι να κινηθούν «επιθετικά» για να πράξουν το σωστό.

Σημειώνεται ότι το 10ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, αρχίζει το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να μιλήσει -στις 19:30- ο Κυριάκος Μητσοτάκης.