Στη στήλη της στα ΝΕΑ, η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου, σχολιάζει το πόρισμα για την ΕΡΤ και τη βρετανική εταιρεία «Red Βee», που πήρε με απευθείας ανάθεση ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ για να φρεσκάρει τα σήματα της ΕΡΤ.

Λέει χαρακτηριστικά: «Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς από αυτόν τον “ανθόκηπο”, τον οποίο ως και οι Βρετανοί απόλαυσαν πλουσιοπάροχα. Τα επιχειρήματα πάντως του τότε προέδρου Παναγόπουλου προς το Δ.Σ. προκειμένου να το πείσει ότι η Red Βee είναι η ιδανική εταιρεία για να αναλάβει την κατασκευή των σηµατακίων αξίζουν επισήµανσης, όπως ότι η Red Βee είναι θυγατρική του ΒΒC – για να θαµπώσει τους ιθαγενείς; – ενώ έχει ήδη από δεκαετίας περάσει σε ιδιώτη και ότι κάνει και έκπτωση στην ΕΡΤ, χάρη στα προσωπικά του παζάρια και από 1,7 εκατοµµύρια που ζητούσε κατέβαζε την τιµή στα 1,4 και ίσως παρακάτω. Στο µεταξύ η ΕΡΤ διαθέτει όχι µόνο γραφίστες αλλά και πλήρη εξοπλισµό για να παράγει τα δικά της σήµατα».

Η Π. Διαμαντάκου συμπληρώνει πως οι ελεγκτές «ασχολούνται με πλήθος περιπτώσεων, παρ’όλο που η αρχική εντολή ήταν να ασχοληθούν με μόνο δύο περιπτώσεις, με τις συμβάσεις και τις μεικτές παραγωγές».

« Ωστόσο κάθε μέρα βρισκόταν και από ένα σκάνδαλο» συμπληρώνει.